Oppreisningen

av (forfatter), Börge Hellström (forfatter) og Henning Kolstad (gjendikter).

Aschehoug 2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.90 (30 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

På finlandsferga har dansebandvokalisten John Schwarz gått brutalt til angrep på en passasjer. Passasjeren svever mellom liv og død, og politiet står parat når ferga legger til kai. Under forhørene skjønner førstebetjent Ewert Grens etter hvert bare en ting: her er det ingenting som stemmer. Det viser seg at John Schwartz var svart og skal ha dødd i et amerikansk fengsel for seks år siden. En roman om hva trangen til hevn kan gjøre med et menneske. Dette er den tredje romanen om førstebetjent Ewert Grens.

Omtale fra forlaget

I Sverige blir en mann som kaller seg John Schwarz tatt for mishandling på en Finlandsferge. Det er imidlertid noe som ikke stemmer når det gjelder John. Hvem er han egentlig? En mann uten identitet? En mann som egentlig burde vært død? Førstebetjent Ewert Gren forstår først ikke hva han står overfor når han begynner å forhøre John.
I USA forbanner Edward Finnigan sin skjebne. Selv om det er gått mange år, får han ikke ro så lenge han ikke får oppreisning for drapet på sin datter. Han er blitt frarøvet den avslutningen som han har vært så sikker på.
Hellstöm og Roslunds tredje kriminalroman er en beretning om hva streben etter oppreisning kan gjøre med et menneske. Om hvem som er offer og hvem som er forbryter. Men fremfor alt er dette en åndeløst spennende og intelligent kriminalroman som engasjerer og overrasker.
#11;Anders Roslund og Börge Hellström debuterte med Udyret som vant Glassnøkkelen for beste nordiske kriminalroman. Deretter fulgte Boks 21. Begge bøkene er utgitt på norsk.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788203210341

EAN 9788203210341

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted USA Stockholm

Språk Bokmål

Sider 429

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

6 17 5 2 0 0

Bokomtaler

meget tankevekkende bok-et innlegg i dødsstraffdebatten

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Andre utgaver