En ung, stillferdig kvinne blir funnet kvalt i byens mest trendy reklamebyrå. Oppklaringen viser seg å bli mer enn alminnelig komplisert. Den døde er så godt som anonym. Hun har ikke etternavn, ikke adresse, ikke personnummer. Selv ikke hennes arbeidsgiver vedstår seg å kjenne henne. Noen dager etter blir enda en kvinne funnet myrdet. Også hun er anonym, men dødsårsaken er en helt annen. Ved et tilfelle blandes reklamemannen Dan Sommerdahl inn i etterforskningen. Dette er den første boka om Dan Sommerdahl.
Utgivelsesår 2009
ISBN13 9788204154583
EAN 9788204154583
Serie Dan Sommerdahl (1)
Genre Politi og detektiver Krim
Omtalt sted Danmark
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketBøkene i denne listen er bøker som ligner bøkene til Stig Larsson. Bøkene er plukket ut på bakgrunn av tema og sjanger, og har til felles at de har høyt tempo, mørk undertone, og interessante karakterer.
Ei liste over alle bøker og lydbøker som slukes i år, samt korte kommentarar om kva eg syntes om dei