Ingen lesetilstand
Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra forlaget
Det yrer av liv på kjøkkenet i det fordums storslåtte Imperial Hotel i London. Men en dag blir en av de ansatte, ukraineren Yuri, funnet død i kjelleren under kjøkkenet. Et ubetydelig og ensomt dødsfall, men nok til å forstyrre den hårfine balansen i kjøkkensjefen Gabriel Lightfoots liv. Romanen er et portrett av en mann som blir presset helt til ytterste grense, og gir en beskrivelse av den smeltedigelen som preger tiden vi lever i.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2011
Format Heftet
ISBN13 9788203214912
EAN 9788203214912
Serie Aschehoug pocket
Språk Bokmål
Sider 444
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Kjell Risvik er ein av dei verkeleg store oversetterane vi har i Noreg, han har oversett ifrå spansk, portugisisk, katalansk, italiensk, fransk, tysk, engelsk og hebraisk, samt 6 andre språk. Her er lagt til nokon av dei han har oversatt for å vise hans repetoir. Det må nemnast at hans sambuar Kari Risvik også har bidratt ein del.
Det finnes en del bøker som har et spesielt fokus på mat og drikke.
Kulinarisk litteratur, rett og slett.
Ikke kokebøker - selv om mange av bøkene inneholder også matoppskrifter.
Her er det altså snakk om skjønnlitteratur som leses med vann i munnen og en anelse av deilige dufter i nesen...
Helst vil jeg ha bøker på norsk på denne listen, men unntak kan taes til vurdering.
Bon appétit! Enjoy! Vel bekomme! Hyvää ruokahalua! ¡Buen provecho!
Bom apetite! Vælgagnist! Jó étvágyat! Verði þér að góðu!
Dobrú chuť !
Ith gu leòir! Bonum appetitionem! Selamat makan! Kia mākona!