Jeg hadde tenkt å gi denne boken en toer, inkl. Asimov’s historie, men de to siste novellene var såpass bra at de reddet en firer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det et sånne øyeblikk da man oppdager en ny forfatter som gir en en leseopplevelse av de sjeldne at man skjønner hvorfor man leser så mye. Uthaug har jeg ikke lest før, men etter denne boka blir d garantert flere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En bok det var vanskelig å komme gang med, men når man får satt seg inn i den og forstår mer og mer av hva det er han egentlig skriver om, så koker det ned til «livet, døden og kjærligheten, hva er vel større enn det». Og det er det McMillan gjør, gir oss smakebiter av livet, døden og kjærligheten

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En kortroman som vel må sies å være en av de bedre. I hvert fall satte den i gang mange følelser, selv om antipati var den sterkeste. Men jeg mener en bok skal gjøre nettopp det; sette i gang tankevirksomhet og følelser. Så denne anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Avbrøt fordi boka er så full av amerikansk ordbruk og slang at jeg heller vil lese den på engelsk. Og da under navnet «The Sellout».

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke lest noen kritikker. Dette er hva jeg selv synes. Og det kan godt stemme at det var før prinsessegiftemålet. Det var egentlig noe jeg bare antok. Trodde det måtte være en grunn til at den ble utgitt da jeg ikke synes den var god nok litterært.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et verk som aldri hadde blitt utgitt hvis forfatterne ikke hadde vært gift med landets førstedame. Skriveøvelser blir normalt ikke utgitt i bokform og det burde heller ikke dette verket blitt

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er bibliotekar og må levere inn boka da den er reservert. Jeg har massse å lese fra før. Husk: jeg er på side 46

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er det som gjør at en bok er god, det at man tar for seg de forskjellige emnene (denne gang de religiøse mytologiene), og vrir dem opp/ned. Nei, det jeg mente var at den naivistiske stilen er blitt mer borte til fordel for en mer voksen måte å skrive på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Erlend Loe har blitt voksen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En kjempeflott bok skrevet som den vakreste poesi. De vareste og fineste formuleringene noen gang i en bok jeg har lest. Boka er så godt skrevet at jeg nesten ikke husker hva den handler om, selv om jeg jo Egentlig gjør det, og jeg anbefaler denne på det varmeste. God bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tre på terningkast er fordi dette er en typisk tenåringsroman, skummel, men ikke så skummel at de mister målgruppa. Grunnen til at den får en treer er fordi hun skriver godt, og er morsom i sine refleksjoner som tenåringsjente. En bok å anbefale for all ungdom (og voksne) , som kanskje er jenter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Asimov vet hva han liker og denne gang er det historier fra 30-tallet han har funnet frem fra loftet. Og en av dem skiller seg helt klart ut: Henry Hesse’s «He who shrank». Den grep meg bare dypere og dypere, en opplevelse av å ha lest noe som virkelig er bra. Vil ikke røpe noe, så derfor sier jeg ikke mer. Må leses.
Ferdig 26. Mai 19.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Faldbakken har her skrevet en bok som begynner år bli veldig lik virkeligheten i mange byer rundt på kloden. I boka går det bra til slutt, på en måte, men dessverre er dette en roman og ikke virkeligheten.
Ferdig 25. april 19

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En dyster bok. Dyster fordi den viser hva vi har i vente. Og den måten verden gikk sammen for å gjøre noe med ozonlaget som ble mindre og mindre med store hull, spesielt over Antarktis, ser ikke ut til å ha samme forståelse fra de samme menneskene, over at vi utrydder oss selv sammen med dyrene. Alt fra de essensielle insektene til de dyrene som vi ser er på vei til å bli en utdødd rase. Eksemplene er så mange at jeg ikke engang har lyst til å begynne noen oppramsing . Klarer Kobert å åpne i hvertfall noens øyne (som har makt og pondus til å gjøre noe) så er boka vel verd den triste postulasjonen av avslutningen av menneskenes historie.
Ferdig 25. april

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka er ikke like innholdsrik som de to første i denne trilogien, men så er det da også en oppsumeringsbok. Ertresvåg er like saklig som alltid med et godt noteapperat, samt bibliografi. Jeg anbefaler alle å lese alle tre bøkene i denne serien. Og en ting han nevner igjen som han gjorde i den første boken: Makten bak makten, er Royal Rife sin maskin som kurerte alt fra terminal kreft til andre sykdommer som leger hadde gitt opp. Han ble selvsagt ruinert og bespottet av en samlet lege- og avisstand som tjener millioner av dollar for å selge medisin som hadde vært unødvendig hvis maskinen til Rife hadde fått eksistere. En bok for alle som bryr seg, og ikke kjøper alt ukritisk som blir sagt av dem som tjener penger på oss.
Ferdig 21. april 2019

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen av novellene var rett og slett dårlige, men de som var bra var til gjengjeld veldig bra. Den siste novellen av Joe Hill var ordentlig skummel. Klart den beste her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha lest flere av diktsamlingene av Moe-Repstad, har jeg fått sansen for diktene hans. Denne boka var derimot en skuffelse. Det ser ut som hovedvekten er lagt på utseende til diktene, f.eks. At de danner figurer. Selve diktene som dikt i seg selv virker som de er laget med ordboken for hånden. Det er ingen sammenheng i de enkelte diktene. Bare mange ord som høres eksotisk ut.
Håper dette var en skivebom og de neste blir mer av de gode diktene til Repstad.
Ferdig 22.2.19

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en prosjektbok for folk som har hatt det vanskelig psykisk. Det har blitt en ganske bra diktbok med tre fire virkelig bra dikt. Overraskende bra.
Ferdig 25.1.19

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Stine_JHarald KMalinStjernekastSynnøve H HoelJohn LarsenReadninggirl20Lars MæhlumEllen E. MartolHarald AndersenEivind  VaksvikBjørg Marit TinholtCarine OlsrødIngunn STheaTanteMamieRandiVigdisMarit HåverstadDaffy EnglundMonica CarlsenAlice NordliAstrid Terese Bjorland SkjeggerudKioKaren RamsvikTorill Elisabeth RevheimDolly DuckIvar SandMarianne Mleser42Emil ChristiansenalpakkaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågLailaAnneWangDanielLars Johann MiljeBeathe SolbergIna Elisabeth Bøgh Vigre