Jeg er bibliotekar og må levere inn boka da den er reservert. Jeg har massse å lese fra før. Husk: jeg er på side 46

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er det som gjør at en bok er god, det at man tar for seg de forskjellige emnene (denne gang de religiøse mytologiene), og vrir dem opp/ned. Nei, det jeg mente var at den naivistiske stilen er blitt mer borte til fordel for en mer voksen måte å skrive på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Erlend Loe har blitt voksen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En kjempeflott bok skrevet som den vakreste poesi. De vareste og fineste formuleringene noen gang i en bok jeg har lest. Boka er så godt skrevet at jeg nesten ikke husker hva den handler om, selv om jeg jo Egentlig gjør det, og jeg anbefaler denne på det varmeste. God bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tre på terningkast er fordi dette er en typisk tenåringsroman, skummel, men ikke så skummel at de mister målgruppa. Grunnen til at den får en treer er fordi hun skriver godt, og er morsom i sine refleksjoner som tenåringsjente. En bok å anbefale for all ungdom (og voksne) , som kanskje er jenter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Asimov vet hva han liker og denne gang er det historier fra 30-tallet han har funnet frem fra loftet. Og en av dem skiller seg helt klart ut: Henry Hesse’s «He who shrank». Den grep meg bare dypere og dypere, en opplevelse av å ha lest noe som virkelig er bra. Vil ikke røpe noe, så derfor sier jeg ikke mer. Må leses.
Ferdig 26. Mai 19.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Faldbakken har her skrevet en bok som begynner år bli veldig lik virkeligheten i mange byer rundt på kloden. I boka går det bra til slutt, på en måte, men dessverre er dette en roman og ikke virkeligheten.
Ferdig 25. april 19

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En dyster bok. Dyster fordi den viser hva vi har i vente. Og den måten verden gikk sammen for å gjøre noe med ozonlaget som ble mindre og mindre med store hull, spesielt over Antarktis, ser ikke ut til å ha samme forståelse fra de samme menneskene, over at vi utrydder oss selv sammen med dyrene. Alt fra de essensielle insektene til de dyrene som vi ser er på vei til å bli en utdødd rase. Eksemplene er så mange at jeg ikke engang har lyst til å begynne noen oppramsing . Klarer Kobert å åpne i hvertfall noens øyne (som har makt og pondus til å gjøre noe) så er boka vel verd den triste postulasjonen av avslutningen av menneskenes historie.
Ferdig 25. april

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka er ikke like innholdsrik som de to første i denne trilogien, men så er det da også en oppsumeringsbok. Ertresvåg er like saklig som alltid med et godt noteapperat, samt bibliografi. Jeg anbefaler alle å lese alle tre bøkene i denne serien. Og en ting han nevner igjen som han gjorde i den første boken: Makten bak makten, er Royal Rife sin maskin som kurerte alt fra terminal kreft til andre sykdommer som leger hadde gitt opp. Han ble selvsagt ruinert og bespottet av en samlet lege- og avisstand som tjener millioner av dollar for å selge medisin som hadde vært unødvendig hvis maskinen til Rife hadde fått eksistere. En bok for alle som bryr seg, og ikke kjøper alt ukritisk som blir sagt av dem som tjener penger på oss.
Ferdig 21. april 2019

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen av novellene var rett og slett dårlige, men de som var bra var til gjengjeld veldig bra. Den siste novellen av Joe Hill var ordentlig skummel. Klart den beste her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha lest flere av diktsamlingene av Moe-Repstad, har jeg fått sansen for diktene hans. Denne boka var derimot en skuffelse. Det ser ut som hovedvekten er lagt på utseende til diktene, f.eks. At de danner figurer. Selve diktene som dikt i seg selv virker som de er laget med ordboken for hånden. Det er ingen sammenheng i de enkelte diktene. Bare mange ord som høres eksotisk ut.
Håper dette var en skivebom og de neste blir mer av de gode diktene til Repstad.
Ferdig 22.2.19

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en prosjektbok for folk som har hatt det vanskelig psykisk. Det har blitt en ganske bra diktbok med tre fire virkelig bra dikt. Overraskende bra.
Ferdig 25.1.19

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De to første bøkene i denne trilogien var bra, men i denne blir det for mye om for lite. Greit nok at man får litt av bakgrunnen til første person som ble smittet, men nesten 200 sider? Det er ikke rart at boken blir lang når man får slike kapitler. Kapitler som egentlig ikke har så mye å si for selve hovedhistorien i boka. Synd.
ferdig 20/12-18

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei. Jeg vet ikke hvordan jeg kan sende deg en melding så jeg gjør det her. Mitt spørsmål er hvorfor du legger inn samme boken opp til seks ganger? Blir ikke det litt vanskelig å holde oversikt over det du har lest? Nysgjerrige Jan-Olav

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nettopp den reaksjonen som er vanlig. Ting blir for vanskelig hvis E har rett. Da er det bedre å avfeie ham som latterlig og avdanket. Det er ikke grunnløse spekulasjoner han kommer med. De spekulasjonene han fremfører er Bl.a hvordan folk ikke klarer å ta inn over seg at det finnes maktfolk som er villig til å gjøre hva som helst for å opprettholde den makten. Historisk er det mer vanlig enn ikke. Så lukk øynene og kos dere med en god bok. Det er lettest

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen må jo si det. Og prøv å følg med i avisene om det er viktige saker, ikke for landets, men innbyggernes interesser, som blir tatt opp, eller er det kanskje at han Hans har kjøpt ny Scooter som er blant de VIKTIGE nyhetene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei.
Hvor fikk du tak i boken?
MVH.
Jan-Olav
(tror vi to er de eneste som har boka på lista)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utrolig i form av mengden og tidligere upubliserte bilder fra fronten

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En utrolig samling av bilder både fra fronten og her hjemme. Nå er det skrevet veldig mye om frontkjemperne, med mye interessant stoff, men her får man stort sett bilder. Bilder som gjør et voldsomt inntrykk. Og når man ser et bilde og teksten sier «falt i.....» så blir det veldig sterkt. Brenden og Natedal er vel de to som har dokumentert de som var på «feil» side aller best. Og dette er nok en bok av høy standard

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke den beste sjøromanen. Fortellingene mellom sjømennene er riktignok ganske rå, men de er de samme gjennom hele boka. Hadde ventet litt mer

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Helge-Mikal HartvedtellinoronilleReadninggirl20RandiAHarald KIdaKaramasov11MereteMarte OnarheimHannemoiraCarine OlsrødDagfinn JakobsenLinnAnniken RøilJulie StensethGroiJosefineBertyStig Elvis  FursetvaskeklutBente NogvatuhamreVibekeLene AndresenRisRosOgKlagingAnjaBjørn BakkenArne DaviknesLabbelineedgeofawordDolly DuckBjørg L.Berit B LieIngeborg GToveAjiniakraTine SundalKay NilsenHauk1