Etter snart 10 år som bruker av denne siden gir jeg meg nå. Med de nye reklamene dekkes en tredjedel av siden på mitt nettbrett av reklamen.
Måtte de ødelegge en kjempefin bokside?

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Takk for at du sa fra om dette!

Google tilbød seg å "auto-optimalisere" annonsene, dette hadde jo litt irriterende konsekvenser.
Jeg har nå skrudd av denne funksjonen, og fjernet annonsene på topp og bunn.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Tusen takk for rask reaksjon. Det var godt å få tilbake de vante sidene :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hjertelig takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På mitt nettbrett dekker reklamen mesteparten av tiden to tredjedeler. Jeg befinner meg på en spansk ip-adresse for tiden, og var sikker på at dette ikke hadde noe med bokelskere.no å gjøre, men det tok jeg feil. Med bevegelige reklamer over store deler av skjermen, forsvinner teksten for meg og jeg orker ikke å forholde meg til det jeg ønsker å lese.. Det er rett og slett stressende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja jeg forstår deg godt. Siste utvikling av reklame på Bokelskere er irriterende. Pop-up reklame på bunnen av skjermen - skulle vært unngått. På PC blir info/bilde skrumpet inn på Bokelskere og man må aktivt klikke på reklammen for å få se mer/få den bort - den kommer hver gang man skifter bilde.

Jeg forstår at reklame må til for å holde Bokelskere.no gående. Men når nettsiden nå er blitt mer irriterende, så blir bruken redusert - evt at man sletter kontoen.

I årenes løp har det vært inspirerende å lese innlegg postet her, å lese hva man mener om bøker og annet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det hjelper bitte-litt å gå inn på «Instillinger» på datamaskinen, velg Safari om det er det du bruker og slå på innstillingen «blokker pop-up vindu».

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips, Safari kan jeg ikke bruke på min PC. Lastet ned Vivaldi og håper det fikser dette.

PS! Det virket

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg i at denne boksiden beveger seg fra å være en kilde til inspirasjon som gir økt leselyst - til å bli en side med mer reklame enn litteratur. Det er en trist utvikling. Som deg reagerer jeg på omfanget reklamen har fått. Jeg skjønner at boksiden må ha inntekter, men den siste oppdateringen med reklame er for drøy.
Ikke ta det personlig Hr. Fredriksen, men når jeg aktivt oppsøker bokelskere for å få nye ideer til bøker og lesing - ønsker jeg ikke å bli møtt med bilder av deg med reklame for skandaløst intervju.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalHilde H HelsethBeathe SolbergNora FjelliPirelliPiippokattaIngvild SStine SevilhaugConnieMonica CarlsenTanteMamieKjell PFriskusenReadninggirl30ToveEgil StangelandMarianne  SkageKaramasov11Eivind  VaksvikJanne BrovoldVannflaskeEllen E. MartolLilleviHilde Merete GjessingMarkus IngebretsenMorten MüllerPilarisKjerstigretemorIngunnJTone Maria JonassenDolly DuckIda CharlotteSunniva83AnneWangSynnøve H HoelTone NorenbergRisRosOgKlagingAnniken Røilmay britt FagertveitLesevimsa