En nydelig historie om fire generasjoner. Hjerteskjærende trist og hjertevarmende skjønn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En intetsigende og rotete bok som jeg absolutt ikke likte. Jeg klarte ikke å følge med i alle historiene som ble fortalt her. Satt skuffet igjen da jeg var ferdig med siste side.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vanskelig å innrømme at man har tatt feil. Særlig når man har gjort det veldig lenge,

Godt sagt! (30) Varsle Svar

Jeg glemte å avbestille boka og fikk den i posten i går. Det var en bra ting å glemme å avbestille, for denne boka er noe av det mest fornøyelige jeg har lest på veldig lenge.Denne litt eksentriske Ove som har sterke meninger om det meste. Men du verden for en fyr det viser seg å være. Ufrivillig varm - kan han kalles det?
Jeg lo høyt og tørket tårer med få siders mellomrom.
Denne var fantastisk!

Godt sagt! (25) Varsle Svar

Denne ga jeg opp. Orker ikke å lese bøker som fenger så lite. Det var et ork å komme seg gjennom de få sidene jeg leste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er enig i alt du skrev om boka - bortsett fra at det var ei god bok...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig enig. Noen av tekstene kan knapt kalles en fortelling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes denne var hakket bedre enn "Før jeg brenner ned", men det er vel det. Boka hadde en fin historie, dog tristheten i den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det spiller ingen rolle i hvilken rekkefølge du leser bøkene til Kepler. Jeg leste nr. 2 før jeg leste nr. 1 og det gjorde ikke noe for opplevelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig uenig faktisk. Denne boka var så spennende synes jeg og satte de to andre bøkene helt i bakevja.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, denne boka var så spennende at jeg var mest lysten på å be påskebesøket mitt pelle seg hjem:-) Noe av det beste jeg har lest! Måtte denne forfatteren produsere bøker i ekspressfart!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

At det går an............ Jeg kan ikke begripe at ingen gjorde noe for å hjelpe stakkars lille Christoffer. "Alle" mente noe var galt, men ingen gjorde noen grep for å finne ut av det. Dette er tragisk. Boka var helt utrolig å lese, så takk til Jon Gangdal for at du rotet opp i dette og skrev denne boka. Den er mektig, og jeg satt med runde tårevåte øyne gjennom hele boka.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Veldig enig i det du skriver her. Ingen lystig bok, men det er helt utrolig hva en liten kvinne kan gjøre. Imponert. Bør leses!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste Paganinikontrakten før jeg nå er igang med Hypnotisøren, og så langt må jeg faktisk si at jeg synes Paganinikontrakten er best. Men jeg er altså ikke ferdig med den andre. Genialt er det også at man kan lese bøkene i hvilken som helst rekkefølge, selv om hovedpersonene er de samme. Det er strålende skrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg anmeldt boka. Dæven den var spennende altså.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser den gjerne og anmelder den gjerne i min blogg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fy flate for en skjebne. Frustrerende for pasienten og ikke minst for de pårørende. En utrolig bok om livet! En tankevekkende bok som viser hvor skjørt livet er.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For en møkkabok. Jeg har likt Ari Behns tidligere bøker, men dette var et makkverk. Fytti grisen så dårlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er helt genialt å høre denne boka på cd. Brukte den på langreise i bil og enkelte ganger var det så spennende at jeg nesten måtte stoppe opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fantastisk gripende bok som var nesten umulig å legge fra seg. Ærlig og direkte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Henrik  Holtvedt AndersenalpakkaTorill Elisabeth RevheimLisbeth Kingsrud KvistenConnieBrit HonningsvågHeidiRoger MartinsenRune U. FurbergAnneWangKjell PTone SundlandMartineHeidimartinekhLilleviHarald KAud Venke ØsterhusToveKjetil EspesethPia Lise SelnesJoannAmanda AVidar KruminsOleMartesveiningar hTine SundalBjørn SturødSaragretemorElin SkjerengAjiniakraHarald AndersenEgil KristiansenEirin EftevandelmeNina M. Haugan FinnsonSynnøve H Hoel