Kun en ting å si; Knallbra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Ildvitnet ble en av påskebøkene i år - og det har jeg ikke angret på. Riktignok har boka svakheter, men først og fremst er det en fantastisk handlingsmettet og spennende kriminalroman. Spenningsnivået holdes høyt fra første til siste side - og du får ikke puste rolig før du klapper igjen permene. Jeg likte også Hypnotisøren godt (Paganinikontrakten har jeg ikke lest). Lars Keppler anbefales på det sterkeste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fikk denne boken som månedens bok nå i en av de mange bokklubbene jeg er med i, men tror jeg skal returnere den... holder på å lese Hypnotisøren nå, og synes ikke noe om den.. synes både språket og historien er dårlig.. språket svinger veldig føler jeg, klarer ikke helt å henge med, blir bare rart. Så da føler jeg ikke for å bruke penger på en bok som jeg antagelig ikke kommer til å lese fordi jeg synes den første i serien var dårlig.. Men hvis noen har noen veldig gode motargumenter så kan jeg vurdere det en gang til ;) hehe

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg holder på med denne nå. Hoppet over bok nr 2, men satser på at det går greit. Veldig mange gode kritikker her om "Ildvitnet", og det er jo bra. jeg var litt redd for at forfatterne ikke skulle klare å holde spenningen like bra som i "Hypnositøren", men det gjør dem visst da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det spiller ingen rolle i hvilken rekkefølge du leser bøkene til Kepler. Jeg leste nr. 2 før jeg leste nr. 1 og det gjorde ikke noe for opplevelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest de andre, men det skal jeg gjøre snarest! Kjempebok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gleder meg....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

TanteMamiePer HellemfornixEmilieskTorill Elisabeth RevheimBenedicte Sønsteby AndreassentuhamreStjernekastHarald KSteinar JøsokDolly DuckJulie StensethBente NogvaJeanetteHeidi Nicoline ErtnæsBenedikteAvaArcticDwarfGro Anita MyrvangNorahTom-Erik FallaKristinJohnny OlsenReadninggirl20Therese HolmBertybeaverkriekAnniken RøilTine SundalvaskeklutBrit HonningsvågMaritJohanneBerit B LieRune U. FurbergFrank Rosendahl Slettebakkentove NessYvonne JohannesenIngunn SAnneWangTonje-Elisabeth Størkersen