Kjøp inn mat, avlys alle avtaler, lås døra og kast nøkkelen! Denne greier du ikke legge fra deg...

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Takk for advarselen Totoro :) Jeg leste den før jeg begynte på boken, og tenkte ja ja, det er ikke often en bok fanger meg slik. Men klarte ikke legge den fra meg! Leste hele boken på litt over en dag (måtte dessverre gjøre andre ting også...)

Gleder meg til neste :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, denne boka var så spennende at jeg var mest lysten på å be påskebesøket mitt pelle seg hjem:-) Noe av det beste jeg har lest! Måtte denne forfatteren produsere bøker i ekspressfart!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

To forfattere faktisk. Regner med at du kjenner til de to første bøkene deres: Hypnositøren og Paganinikontrakten. Hvis ikke så må du nok stenge deg inne for en periode;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi Nicoline ErtnæsHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeter