Utrolig skuffet!! Hypnotisøren utlest på under 24 timer, denne var langt fra like god og forventningen langt fra innfridd... Veldig skuffet!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg leste Paganinikontrakten før jeg nå er igang med Hypnotisøren, og så langt må jeg faktisk si at jeg synes Paganinikontrakten er best. Men jeg er altså ikke ferdig med den andre. Genialt er det også at man kan lese bøkene i hvilken som helst rekkefølge, selv om hovedpersonene er de samme. Det er strålende skrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes boka var utrolig spennende for d meste, men da jeg kom til sluttet ble jeg noe forvirret over det den 80 år gml. damen kom bort å sa til Joona: Skal hilse fra Rosa Bergman. Han svarer at det må være en misforståelse for han kjenner ingen v d navnet. Den gamle damen svarer: Hun lurer på hvorfor du later som om datteren din er død???????? Men leserne får da ikke vite annet om datteren hans enn at han ser bakover på henne i en bil, for å undersøke om hun er skillig fastspent?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ekteparet "Kepler" skal ha deg til å kjøpe bok nr. 3, tenkte jeg da jeg leste setningene du henviser til.

Hvis jeg leser bok 3 tror jeg det blir på svensk. Den norske språkføringen, spesielt i Paganinikontrakten, frustrerte meg så mye at jeg leste boka i rykk og napp. Derfor føler jeg at jeg ikke fikk den flyten i lesingen som gjør at jeg suges inn i historien. Synd, for plottet er spennende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er enig i at Hypnotisøren var bedre ja, men ble ikke direkte skuffet over Paganinikontrakten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti