Dette er kanskje ikke den beste eller mest underholdende boken, men det gjør den ikke mindre viktig! Akkurat som "vanæret" av mukhtar mai, viser denne boken at 1 kvinne kan gjøre en forskjell! Jeg er mektig imponert, og jeg bøyer meg i støvet!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Underholdning - nei, opplysning - ja. Har hørt om dette via krimbøker eller krim på TV. Da jeg studerte i London leste alle "Hvit slaveri", hvem som har skrevet boken husker jeg ikke. Alle på internatet der jeg bodde leste den og vi var alle obs på hvem vi snakket med eller hadde kontakt med utenfor internatet. Handlingen gikk ut på at hvite jenter (helst de som ingen ville savne) ble kidnappet og sendt til Libanon. "Nå har vi fått det på vår dørstokk".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig enig i det du skriver her. Ingen lystig bok, men det er helt utrolig hva en liten kvinne kan gjøre. Imponert. Bør leses!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre