At det går an............ Jeg kan ikke begripe at ingen gjorde noe for å hjelpe stakkars lille Christoffer. "Alle" mente noe var galt, men ingen gjorde noen grep for å finne ut av det. Dette er tragisk. Boka var helt utrolig å lese, så takk til Jon Gangdal for at du rotet opp i dette og skrev denne boka. Den er mektig, og jeg satt med runde tårevåte øyne gjennom hele boka.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Folk er redde for å blande seg av frykt for å stemple folk som faktisk er uskyldige. Derfor melder de aldri fra, selv når noe virkelig alvorlig skjer. Men det er jo definitivt bedre at man melder fra for ofte framfor for sjeldent. Barns velferd står jo på spill.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. Furberg