Det er helt genialt å høre denne boka på cd. Brukte den på langreise i bil og enkelte ganger var det så spennende at jeg nesten måtte stoppe opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Denne boka lest jeg på ungdomsskolen, og elsket den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg og lytta til denne boka, ypperleg lesen av forfattaren. Blei gripen av historia om riddarsonen Wolfgang på 13 år, einsam og spesiell. Boka er veldig godt skriven, språk og stil passar godt til middelalderen.Her er ein god del symbolikk. Ein les om maktbegjær, overtru, overgrep, men og om kjærleik. Det var rørande å lese om Wolfgang og falkane hans, som han kunne kommunisere med. Fælt å lese om korleis han blei behandla av onkelen og kyrkja sine menn.

Eg tykkjer det er utruleg at forfattaren berre var 19 år då han skreiv boka! Han må ha vore svært mogen for alderen. Boka er velkomponert og inneheld gode, truverdige personbeskrivelsar. Verkeleg ei bok å anbefale!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg leste boka, og endte opp med å sitte og stortute i 2 timer. Nydeligste, skjøreste og såreste boka jeg noen sinne har lest. En absolutt favoritt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  Skage