Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 12 av 12 bokomtaler

Denne boka slukte jeg på èn dag! Den setter som fint ord på tankene rundt det å ikke ønske seg barn, og hvordan man må forholde seg til samfunnets normer og forventninger, samt egen opplevelse av å være "annerledes"?. Jeg kjenner meg igjen i alt. Absolutt alt! TAKK!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skrev det om "Innsirkling", men jeg skriver det igjen. Dette må være den beste jeg har lest! For et språk, for en sammensetning av ulike historier, det går i rykk og napp uten at man mister tråden. Måten Tiller skriver på gjør at man må henge med, fordi ulike hendelser gjennom livet til fortelleren skildres på en og samme side, tvers gjennom hele boka. Det gjør ingenting, fordi man skumleser da aldri en Tiller roman. Utrolig fasinerende og grundig skildring av personens "indre landskap". Jeg leste boka på 3 dager og dag 2 sleit jeg med å sove. En vond fortelling, men ikke skrevet uten humoritiske trekk. Skildringen av et tvangsrituale igjen og igjen er fantastisk beskrevet. Jeg aner ikke hva jeg skal lese nå som kan nå opp til dette verket. Mulig jeg tar en liten lesepause en ukes tid, eller så hiver jeg meg på neste Tiller i hylla med en gang. Terningkast 6!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dette må være det beste jeg har lest! Fant boka hos en brukthandel, og lenge har den stått og ventet på tur. Ikke visste jeg at en av tidenes beste romaner? stod stille og tålomodig i bokhylla mi i et par år uten at jeg visste om det! Liker at Tiller skriver på nynorsk, det gir historien en helt annen opplevelse enn det ville gjort på bokmål. Basert på leseropplevelsen av denne boka, har jeg nå handlet inn alt fra forfatteren, og denne gangen skal de ikke stå lenge før de blir lest!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

En god og engasjerende skildring om det å være psykisk syk og å leve på utsiden av samfunnets normer. Til tider vond, kanskje fordi den ikke pynter på tilværelsen. Denne boka skulle jeg ønske jeg visste om da jeg gikk på sykepleierstudiet og hadde praksis i psykiatrien. En kilde til gode refleksjoner!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka gledet jeg meg til. Høye terningkast og forlokkende omtaler overalt. Første del av boka var engasjerende, spennende og lesingen gikk av seg selv. Så, midtveis, må jeg si at det flatet ut. Skildringene om kirken og prosessen rundt Gunthers prosjekt fikk meg til å ville legge den fra meg. Jeg fortsatte. Periodevis kommer det noen topper med engasjerende lesing, men det er lange drag mellom dem dessverre. Som en annen bokelsker har skrevet om den; spenningen og interessen drar seg til mot slutten, men da er det for sent.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Langtrukken. Lite krim i mine øyne. Mer et ungdomsdrama med et snev av Fifty shades rikmannsskildringer. Litt teit til tider..
Synes denne boka hører inn under ungdomslitteratur heller enn for voksne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Boka starter veldig bra, gripende og fengslende. Språket er oppstykket og gjentagende, men det gjør at historien og følelsene forsterkes. Midt i boka kjente jeg at det begynte å bli tungt, litt langtrukket og lite framgang. Det løsnet heldigvis etter kort tid og jeg ble igjen svært interessert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En utrolig fengende historie! Denne romanen er en av få som har fått meg til å vurdere å skulke jobb...
Herlige skildringer med humoristiske vinklinger, rike karakterer og en svært allsidig historie. Jeg elsket den!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En bok med mange gode beskrivelser på hvorfor man velger å ikke få barn. Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fin fortelling! Boken starter med å ha en humoristisk vinkling, veldig enkelt språk og underholdene. Videre fortelles historien gjennom et fremmedkulturelt barns perspektiv på omgivelsene og hendelser. Absolutt verdt å lese!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anastasia rødmer, min indre gudinne, mr greys grå øyne bla bla bla bla. anastasia må hjem til venninnen for å snakke om alt hun lurer på om sex, så mange spørsmål!! hun biter seg i den nedre leppen på hver jævla side i boka. Kjøpte hele denne trilogien på engelsk i håp om at det skulle være bra språk og en god story, men nei! Jeg gir meg etter 280 sider. I romjula havner den på kjøp,salg,bytte-siden på face.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken fant jeg på i "byttebua" på bossplassen i Sandnes. Tok den med meg fordi den såg litt spennende ut. Da jeg begynte å lese den, hadde jeg vansker med å legge den fra meg og var ivrig på å få lese mer og mer. En noe realistisk fortelling om hvordan kjærlighet kan gjøre en blind..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jarmo LarsenEsoxLuciussveinHilde Merete GjessingEivind  VaksvikSissel ElisabethReadninggirl30Mangosaft45FriskusenSynnøve H HoelConnieGeoffreyHarald KAnne Berit GrønbechIreneleserAlice NordliLeseaaseElisabeth SveeJenny Dahl BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLailaKjersti SLibris50Akima MontgomeryTorill RevheimIngeborg GMaikenIdaHelge-Mikal HartvedtAstrid PedersenHildeE .Marit HøvdeAnita S.AliceInsaneBeritBRisRosOgKlagingKaren RamsvikLillian WhitingTheaIngunn S