Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 7 av 7 bokomtaler

Langtrukken. Lite krim i mine øyne. Mer et ungdomsdrama med et snev av Fifty shades rikmannsskildringer. Litt teit til tider..
Synes denne boka hører inn under ungdomslitteratur heller enn for voksne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Boka starter veldig bra, gripende og fengslende. Språket er oppstykket og gjentagende, men det gjør at historien og følelsene forsterkes. Midt i boka kjente jeg at det begynte å bli tungt, litt langtrukket og lite framgang. Det løsnet heldigvis etter kort tid og jeg ble igjen svært interessert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En utrolig fengende historie! Denne romanen er en av få som har fått meg til å vurdere å skulke jobb...
Herlige skildringer med humoristiske vinklinger, rike karakterer og en svært allsidig historie. Jeg elsket den!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En bok med mange gode beskrivelser på hvorfor man velger å ikke få barn. Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fin fortelling! Boken starter med å ha en humoristisk vinkling, veldig enkelt språk og underholdene. Videre fortelles historien gjennom et fremmedkulturelt barns perspektiv på omgivelsene og hendelser. Absolutt verdt å lese!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anastasia rødmer, min indre gudinne, mr greys grå øyne bla bla bla bla. anastasia må hjem til venninnen for å snakke om alt hun lurer på om sex, så mange spørsmål!! hun biter seg i den nedre leppen på hver jævla side i boka. Kjøpte hele denne trilogien på engelsk i håp om at det skulle være bra språk og en god story, men nei! Jeg gir meg etter 280 sider. I romjula havner den på kjøp,salg,bytte-siden på face.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken fant jeg på i "byttebua" på bossplassen i Sandnes. Tok den med meg fordi den såg litt spennende ut. Da jeg begynte å lese den, hadde jeg vansker med å legge den fra meg og var ivrig på å få lese mer og mer. En noe realistisk fortelling om hvordan kjærlighet kan gjøre en blind..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AnjaHenrik  Holtvedt AndersenalpakkaTorill Elisabeth RevheimLisbeth Kingsrud KvistenConnieBrit HonningsvågHeidiRoger MartinsenRune U. FurbergAnneWangKjell PTone SundlandMartineHeidimartinekhLilleviHarald KAud Venke ØsterhusToveKjetil EspesethPia Lise SelnesJoannAmanda AVidar KruminsOleMartesveiningar hTine SundalBjørn SturødSaragretemorElin SkjerengAjiniakraHarald AndersenEgil KristiansenEirin EftevandelmeNina M. Haugan Finnson