Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 20 av 21 bokomtaler

En svært realistisk fremstilling av en grusom hendelse hvor offeret fryser fast i situasjonen og hverdagen etterpå går som tilnærmet normalt. Liker måten Matre skildrer bygdedyrets mørke. Etter flere års krimtørke var det endelig en bok i sjangeren som fenget meg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne var fin altså! Artig historie, og noen ganger ubehagelig når Karin bare graver seg dypere og dypere ned i løgnene. Hørte denne på lydbok mens jeg klippet plenen i går. Jeg har stor plen, men disse 4 timene fløy avgårde :D
Kunne tenkt meg å se filmen en gang :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Oi! En ungdomsroman som treffer rett i hjertet! Identitetsproblematikken som oppstår i ungdomstiden, utfordres av bygdemonsteret hvor tiden alltid står stille. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei!
Denne synes jeg var flat og lite interessant. Korte kapitler og stor skrift gjorde at jeg så syn på å fullføre den, men det gjelder å henge med! På den ene siden er Kajsa i vest, på den andre siden er hun i øst. Dette her med Munch da...
Ikke min cup of tea dette her. Kanskje det bare er meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I likhet med en annen anmeldelse her, deler jeg synet om at Henrik Wold ikke er en unik kirurg. Han er likevel litt mer enn andre vil jeg tro. De sosiale sperrene fungerer i denne boka, og jeg tror på det. Hent frem minnene du har av antisosiale skikkelser du har møtt opp gjennom livet og sleng på en legeutdannelse så har du Henrik Wold. Man aner raskt hvor veien går, ingenting her er en overraskelse for man vet jo at livet rakner for Henrik. Det interessante her er jo hvordan han velger å møte det, og hvordan det utarter seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Maken til bok med digresjoner skal du lete lenge etter! For en fest denne boka var! Hørte den på lydbok, og det er forfatteren som leser. Det går fort, du må henge med og ikke mist tråden når historien stadig er innom et av mange sidespor! Denne koste jeg meg med! Stakkars Krister..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne ble jeg litt skuffet av må jeg si. Zeshan skriver godt, og det er et interessant tema, men jeg synes det hele er litt flatt. Jeg satt lenge med en følelse av at boka ikke kom skikkelig i gang. Kanskje forventningene var for høye etter TUV og Gul BOK, sammen med alle de gode kritikeromtalene.
Jeg gleder meg likevel til neste bok!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Denne overrasket meg så til de grader! Jeg hadde lave forventninger til boka da jeg hadde noe bange anelser om at dette var noe opphypede greier med mye fjas. Tvert i mot! Jeg ble grepet fra første stund! Måten Knausgård skildrer enkelthendelser, følelser, tanker og what not, er svært fengslende, og det b l i r a l d r i k j e d e l i g !
Jeg tok meg i å tenke på boka hele tiden, og jeg ble vel egentlig litt betatt av hele greia! Gleder meg til bind 2!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne likte jeg! Hørte den på lydbok i Fabel, og oppleseren gjør en formidabel jobb.
Boka skildrer meninger og (opplevde) sannheter om ulv i Norge på en humoristisk måte, og den er engasjerende. Argumentene for og imot ulv, og hvor ulven kommer fra, har jeg hørt mange ganger, selvfølgelig i et av mange kommentarfelt på Facebook. Spot on!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka slukte jeg på èn dag! Den setter som fint ord på tankene rundt det å ikke ønske seg barn, og hvordan man må forholde seg til samfunnets normer og forventninger, samt egen opplevelse av å være "annerledes"?. Jeg kjenner meg igjen i alt. Absolutt alt! TAKK!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg skrev det om "Innsirkling", men jeg skriver det igjen. Dette må være den beste jeg har lest! For et språk, for en sammensetning av ulike historier, det går i rykk og napp uten at man mister tråden. Måten Tiller skriver på gjør at man må henge med, fordi ulike hendelser gjennom livet til fortelleren skildres på en og samme side, tvers gjennom hele boka. Det gjør ingenting, fordi man skumleser da aldri en Tiller roman. Utrolig fasinerende og grundig skildring av personens "indre landskap". Jeg leste boka på 3 dager og dag 2 sleit jeg med å sove. En vond fortelling, men ikke skrevet uten humoritiske trekk. Skildringen av et tvangsrituale igjen og igjen er fantastisk beskrevet. Jeg aner ikke hva jeg skal lese nå som kan nå opp til dette verket. Mulig jeg tar en liten lesepause en ukes tid, eller så hiver jeg meg på neste Tiller i hylla med en gang. Terningkast 6!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Dette må være det beste jeg har lest! Fant boka hos en brukthandel, og lenge har den stått og ventet på tur. Ikke visste jeg at en av tidenes beste romaner? stod stille og tålomodig i bokhylla mi i et par år uten at jeg visste om det! Liker at Tiller skriver på nynorsk, det gir historien en helt annen opplevelse enn det ville gjort på bokmål. Basert på leseropplevelsen av denne boka, har jeg nå handlet inn alt fra forfatteren, og denne gangen skal de ikke stå lenge før de blir lest!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

En god og engasjerende skildring om det å være psykisk syk og å leve på utsiden av samfunnets normer. Til tider vond, kanskje fordi den ikke pynter på tilværelsen. Denne boka skulle jeg ønske jeg visste om da jeg gikk på sykepleierstudiet og hadde praksis i psykiatrien. En kilde til gode refleksjoner!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka gledet jeg meg til. Høye terningkast og forlokkende omtaler overalt. Første del av boka var engasjerende, spennende og lesingen gikk av seg selv. Så, midtveis, må jeg si at det flatet ut. Skildringene om kirken og prosessen rundt Gunthers prosjekt fikk meg til å ville legge den fra meg. Jeg fortsatte. Periodevis kommer det noen topper med engasjerende lesing, men det er lange drag mellom dem dessverre. Som en annen bokelsker har skrevet om den; spenningen og interessen drar seg til mot slutten, men da er det for sent.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Langtrukken. Lite krim i mine øyne. Mer et ungdomsdrama med et snev av Fifty shades rikmannsskildringer. Litt teit til tider..
Synes denne boka hører inn under ungdomslitteratur heller enn for voksne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Boka starter veldig bra, gripende og fengslende. Språket er oppstykket og gjentagende, men det gjør at historien og følelsene forsterkes. Midt i boka kjente jeg at det begynte å bli tungt, litt langtrukket og lite framgang. Det løsnet heldigvis etter kort tid og jeg ble igjen svært interessert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En utrolig fengende historie! Denne romanen er en av få som har fått meg til å vurdere å skulke jobb...
Herlige skildringer med humoristiske vinklinger, rike karakterer og en svært allsidig historie. Jeg elsket den!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En bok med mange gode beskrivelser på hvorfor man velger å ikke få barn. Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fin fortelling! Boken starter med å ha en humoristisk vinkling, veldig enkelt språk og underholdene. Videre fortelles historien gjennom et fremmedkulturelt barns perspektiv på omgivelsene og hendelser. Absolutt verdt å lese!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anastasia rødmer, min indre gudinne, mr greys grå øyne bla bla bla bla. anastasia må hjem til venninnen for å snakke om alt hun lurer på om sex, så mange spørsmål!! hun biter seg i den nedre leppen på hver jævla side i boka. Kjøpte hele denne trilogien på engelsk i håp om at det skulle være bra språk og en god story, men nei! Jeg gir meg etter 280 sider. I romjula havner den på kjøp,salg,bytte-siden på face.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeIngeborg GGroAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaEllen E. MartolDolly DucksomniferumHarald KEgil StangelandCamillaBjørg L.Jenny Dahl BakkenJulie StensethKirsten LundTrude OmaMads Leonard HolvikSteinar HansenmarithcJarmo LarsenrubbelAkima MontgomeryRufsetufsaBjørg Marit TinholtMorten MüllerAvaArne SjønnesenGrete AmundsenAud Merete RambølConnieBjørn SturødIreneleserCecilieTove Obrestad WøienG LGro-Anita RoenSigrid NygaardIngeborgHelge-Mikal HartvedtMathias