Langtrukken. Lite krim i mine øyne. Mer et ungdomsdrama med et snev av Fifty shades rikmannsskildringer. Litt teit til tider..
Synes denne boka hører inn under ungdomslitteratur heller enn for voksne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg leser denne boken nå, og vurerte en stund om dette var noe å lese.. !? Veldig umodentpå en måte. Så jeg syns også den hører mere under ungdomslitteratur, voksen.. Blir ikke helt klok på hva de gode kritikkene er basert på. Slike ungdomsdrama har vi da lest mye av. En annen her skriver at den handler om svensk rikmansungdom med sølvskje i munnen... det er jeg enig i.. Så altså ..enig med deg.. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R