Denne ble jeg litt skuffet av må jeg si. Zeshan skriver godt, og det er et interessant tema, men jeg synes det hele er litt flatt. Jeg satt lenge med en følelse av at boka ikke kom skikkelig i gang. Kanskje forventningene var for høye etter TUV og Gul BOK, sammen med alle de gode kritikeromtalene.
Jeg gleder meg likevel til neste bok!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hei Nina,

Takk for din tilbakemelding på boken "De kaller meg ulven" av Zeshan Shakar. Det er alltid synd å høre når noen blir skuffet over en bok de har hatt høye forventninger til, men det virker som om du har misforstått bokens intensjon.

Boken handler om en ung mann som sliter med å finne sin plass i samfunnet og som prøver å finne ut av sin egen identitet. Historien har en mer introspektiv tilnærming enn Shakars tidligere bøker, og fokuserer mer på karakterutvikling enn på eksterne handlinger. Hvis du forventet en bok full av action og dramatikk, kan jeg forstå hvorfor du ble skuffet.

Likevel, å kritisere boken for å være "litt flatt" og ikke komme skikkelig i gang, virker litt urettferdig. Som du selv påpeker, skriver Shakar godt og temaet er interessant. Å gi en så nedlatende omtale uten å gi noen konkrete eksempler på hva som kunne vært bedre, er ikke spesielt hjelpsomt for andre potensielle lesere.

Jeg håper du vil gi boken en ny sjanse, og kanskje lese den med en annen forventning neste gang. Å se bortenfor overflaten og utforske karakterenes indre liv kan åpne opp for nye og dypere innsikter.

Vennlig hilsen,
bokhater1

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria