Tekst som har fått en stjerne av Hanne Cathrine Aas:

Viser 1 til 20 av 50:

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Som Yrsa Sigrudadottier så leverer også Jørgen Jæger - hver gang! Dette er starten på serien om Ole Vik, men ikke tidligere utgitt - forklaringen på dette står først i boken. Et must for alle Jæger-fans!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Herlig med ny bok, jeg digger Ole Vik

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (7) Varsle Svar

Vet denne har fått mye skryt og blir rost opp i skyene, MEN jeg liker den ikke! Jeg avbrøt den etter å ha lest halve boka. Det samme gjorde jeg med den forrige boka av Gillian Flynn :( Jeg klarer ikke måten hun skriver på, det blir rotete, jeg mister taket på hva og hvor og hvem. Jeg rett og slett misliker hennes skrivemåte.

Godt sagt! (24) Varsle Svar

Jeg vet at bøkene om "Tirsdagsdamene" påstås å ligge på toppen av leselister og er blitt enormt populære. Men likevel så klarer jeg ikke bli mer enn middels engasjert.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hehe, eg hadde veldig låge ventnader, og vart positivt overraska;) Eg gav den ein femmer, men veit det er farga av den positive overraskinga, lesing i sommerferien med generelt god stemning. Moro korleis bøker vert farga av tid og stad for lesing!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg bruker helst profilbilder av meg selv.
Det profilbildet jeg bruker akkurat nå, er tatt i løpet av en herlig ferie på Gran Canaria for en del år siden. Jeg har bearbeidet det litt slik at jeg har fått litt andre farger enn jeg har i virkeligheten. (Fullt så rødbrent pleier jeg ikke å være!) Min sønn som var 11-12 år på den tiden, var fotograf. Jeg har så mange gode minner fra den ferien, så jeg blir glad av å se dette bildet.

Ellers vil jeg bare legge til at jeg liker at det er så mange andre smilende bokelskerfjes her! :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg kjøper mestparten av mine bøker på Fretex, røde kors eller privat. Mange av bøkene ser ut som de er helt ny... Kjøpte 11 bøker i dag til 200,- :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Liste for å halde orden på bøkar eg vil anbefale barn å lese :) Spesielt tenker eg på lillesøstera mi på ti år. Også skal eg bli grunnskolelærar, gleder meg til å lese med borna på skulen!


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Mine drømmers land er ei flott bok, og du må huske å lese resten av bøkene i triogien:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Et bokelskertreff" har tidligere blitt nevnt her på siden og flere har ytret ønske om å kunne delta på et slikt opplegg i Oslo.

Nå lanseres en dato og den må stå fast. Det vil være umulig å tilfredsstille alle ønsker om tid og sted.

TREFF I OSLO: TIRSDAG 5.JUNI kl. 18.00.

Vi møtes ved inngangen til Litteraturhuset. Det kan være en gylden anledning til å ta en titt innom. Og så kan vi vandre gjennom Slottsparken og finne et egnet sted for prat og forfriskninger.

Det er viktig å presisere at opplegget er UFORMELT og at hver enkelt selv må ordne med oppmøte, mat og drikke.

Det er ingen påmelding. Den som har lyst og anledning møter opp. Enkelt og greit. Dere får bare spørre de som står ved trappen til Litteraturhuset om de er "bokelskere". Noen vil vi kanskje kjenne igjen fra profilbilde. Men dere som vet dere kan den aktuelle dagen kan jo gi et signal om det i denne tåden. Da får vi ihvertfall en viss peiling på interessen.

Jeg er ihvertfall på plass, Lillevi også, og vi er kanskje begge lette å kjenne igjen fra profilbildene våre (?).

Samtidig oppfordres bokelskere andre steder i landet til å gjøre det samme.

Jeg gleder meg veldig og håper å se mange glade "bokelskerfjes i Oslo 5.juni.

Godt sagt! (21) Varsle Svar

Hun åpnet mine øyne for norsk kvinnelig literatur. Hun var en fantastisk flott forfatter. Må hun hvile i fred.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Dette er en bok som virkelig grep meg. Jeg visste også lite om Urugay og landets historie, men boka ga meg et innblikk i historien og i livene til sterke og modige kvinner. Litt senere leste jeg "Hundre år" av Herbjørg Wassmo. Begge bøkene handler om sterke, modige kvinner, og selv om de utspiller seg på ulike steder til ulike tider synes jeg det er noen fellestrekk der. Anbefales på det sterkeste begge to!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for tipset om facebook siden. Denne boka kommer nok til å være med meg videre også!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg stod med denne boken i hånden i bokhandelen for litt siden. Bildet på forsiden sammen med forklaringen på tittelen på baksiden var nok til at tårene trillet. Er redd dette blir for sterk kost for meg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvis det var mulig, ville jeg laget et perlekjede av det glitrende havet og hengt det om halsen på deg. ingen ville kledd det bedre.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Eg er godt i gong med denne boka nå. Fengar meir og meir...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig med deg i at dette er en fantastisk bok. Som så mange andre bøker fra det sør-amerikanske kontinentet har den et islett av noe magisk. Samtidig er den veldig realistisk der den tar opp den politiske frigjøringskampen fra diktaturstyrer i Uruguay og Argentina, og på det rent menneskelige plan en kjærlighetskamp mellom kvinne og mann. Boka gir oss noen fantastiske kvinneportretter. Det er mennesker som utøver en utrolig standhaftighet og seighet. Handlingen er også bygd opp rundt temaer som forsoning og tilgivelse. Dette er en bok som kommer til å leve lenge i leseren, en bok man etter avsluttet lesing ikke så lett blir ferdig med. Anbefales på det varmeste!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tror jeg må sette den opp på "skal lese-listen" min :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer Smedaas