Jeg synes det er mange fine profilbilder her. Det som pirrer min nysgjerrighet er at det legges inn annet en bilder av en selv.

Hvorfor valgte du nettopp det bilde du har i dag, symboliserer det noe for deg og hvor fant du det?

Jeg valgte selv et bilde som min venninnne tok. Det er så pass utydelig at jeg ikke kan gjenkjennes uten at noen snakker med meg, tenker jeg. Det var tilfeldig at jeg kom over bokelskere.no og var litt usikker i begynnelsen på hvilke type formum dette er og inntok en litt avvenende holding i begynnelsen. Jeg tenker at om man legger inn et bilde av seg selv eller et annet symbol så signaliserer man uansett noe, selv de som ikke har noe profilbilder.

Når det er sagt så synes jeg at uansett hva man velger så er det like greit så lenge man er på dette forumet for å dele sin leseglede med andre.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 69 svar.

[ Slettet av bruker ]

Profilbildet jeg bruker i dag ble valgt fordi det etter min mening totalt sett er det beste av de jeg har å velge mellom. Bildet viser meg ( i midten) sammen med to tidligere studiekompiser, og det ble tatt i Hardanger i midten av august. Tidligere hadde jeg et rent naturbilde som profilbilde her inne, men så bestemte jeg meg for å skifte til det bildet jeg bruker som profilbilde på Facebook. Kan legge til at jeg på Facebook alltid har bilde av meg selv som profilbilde, slik at f-eks gamle venner som søker meg opp på Facebook/ eller mottar en venneforespørsel fra meg, skal ha gode muligheter for å kjenne meg igjen, dersom de ikke gjenkjenner meg på navnet alene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har ikke lagt inn noe profilbilde. Har ærlig talt ikke peiling på åssen en gjør det, og jeg bryr meg katta om å lære det. Har et særdeles avslappa forhold til moderne elektronikk så, nei, du finner meg ikke først i køen med sovepose når nye mobiler eller app`er eller andre overflødighetsgreisuser legges ut for salg. Ikke bakerst i køen heller. Men om du bruker kikkert og oppdager en fyr langt unna som sitter avslappa og lykkelig under ei buske med ei bok i hånda, så kan det være meg. En åpenbar kandidat i hvert fall :-))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tenkte ikke noe bevisst over hvorfor jeg valgte akkurat det bildet jeg har. Den røde fargen på toppen symboliserer min lidenskap for litteratur, noe sånt. Haha:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Eg hadde tenkt å starte ein tråd om profilbilete, spesielt om kvifor de (vi) som ikkje har portrettbilete eller kjæledyr-bilete har valgt akkurat DET motivet/ikonet/maleriet/etc. Men så oppdaga eg ved eit kjapt søk i diskusjonstrådar at dette temaet har vært omhandla før, spesielt i denne 2 år gamle tråden som eg svarar på no, men også i denne 4 år gamle tråden (dog med ein litt annan innfallsvinkel) samt i andre, kortare trådar. Derfor vel eg heller å løfte fram att denne tråden i staden for å starte ein ny.

Mitt eige profilbilete er henta frå eit maleri frå omlag år 1500, og viser ei stakars sjel som gjeng på skeiser (skøyter, seier vel dei fleste) i Helvete. For det første er det artig å fundere på om "when Hell freezes over" også var eit begrep på denne tida. For det andre ser eg på det som ein inspirerende tanke at ein kan ha det moro med tilsynelatande umoglege aktivitetar sjølv i ein håplaus situasjon. Skeiselauparen er ein bitteliten detalj frå eit stort, detaljrikt og fascinerende maleri. Er det nokon som ser kva for eit?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vill gjetning: kan det være noe av Hieronymus Bosch?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Spot on, det er frå Lystenes hage. Eg er heilt forgapt i dette maleriet, med alle dei bisarre påfunna (eg ville tru ein kunne bli brent på bålet for mindre) og dei futuristiske detaljane. For meg framstend det som utruleg at dette er mala for over 500 år sidan. Helten min er heilt til høgre i helvetes-biletet, klin inntil rama. Sjekk høgoppløysings-biletet, eg har sikkert sett på det 100 gangar, men oppdagar stadig nye ting.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Spøk til side, Jostein. "Lystens hage" er fantastisk, og svært. Det er jo egentlig en tredelt altertavle, som du vet tredelt, noe som er typisk i tiden ( og faktisk særlig hos flere av samtidige malere, ikke minst i Nederlandene/Flandern. Et fantastisk bilde! Men at du greide å finne og ta ut den lille detaljen som vises i ditt profilbilde, er jo like fantastisk, som "mystisk" ( for meg !). : Godt gjort.
Kan ikke la vær å dra den detaljerte teknikken til samtidens (nesten) suralist Salvadore Dahli!(??)

Du må være litt av en kunstkjenner, Jostein! Bosch malte flere slike tredelte enorme altertavler noe som må ha tatt enorm tid! "Paradis og helvete" er en, og her mener jeg Herr Dahli må ha studert dette.
Imponerende, Jostein!

Til litteraturen: "Narrens skip" er vel også blitt et begrep som Bosch skildret i sine enorme billedflater og som forfatteren Katherine Anne Porter brukte som tittel på sin store roman
"Narrenes Skip" (Ship of Fools) fra 1945. Jeg har bokklubbens utgave ( i to bind) fra 1981.
Jeg har lest boken og så også filmatiseringen fra 1960 ???.
(ISBN: 82-525-0659-3).

Godt sagt! (5) Varsle Svar

På ingen måte nokon kunstkjennar, men eg let meg lett begeistre. Eg har også tenkt på at Dali må ha henta noko inspirasjon frå dette biletet. Eg fekk tid til å stikke innom Prado-museet under ei jobb-reise til Madrid tidlegare i år, og eg hadde ei andaktsfull stund foran dette kunstverket. Der var også fleire andre flotte maleri av Bosch, men ingen som kjem nær Lystenes hage i detaljrikdom og, kva skal ein kalle det for, fantasi-utfolding.

Narrenes skip var ukjent for meg, takk for den, Måtte slå opp på wikipedia. Det ser ut for at det er eit motiv som gjeng att i mange kunstartar. Ikkje minst merkar eg meg at det er heile 18 populærmusikk-sangar med tittelen Ship of fools frå 1970 og fram til i dag.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Våger meg på enda en avsporing med konkurransepreg.
En kjent forfatter er, som deg Jostein, fasinert av detaljer i et bilde:

Blant Jan van Eicks "Syngende engler" var det især profilen til den
bakerste engelen som preget seg inn.

Noen avsnitt lenger ned på samme side:

Mens jeg blar meg fra ark til ark, ser jeg meg selv ved stuebordet,
der jeg sitter og limer inn bilder. Denne gangen er det sengotiske,
blant dem Den hellige Antonius' fristelse av Hieronimus Bosch: han
mellom dyr i menneskeskikkelse. Nesten høytidelig går det til når
klisteret tyter ut av den gule Uhu-tuben...

Hvilken forfatter, hvilken bok, og hvilken sammenheng beskrives?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Spørsmålene var kanskje ment for Jostein, men jeg greier ikke å motstå en slik utfordring.

Utdraget ditt er hentet fra Günter Grass' kontroversielle memoarbok "Når løken skrelles" som ble utgitt i 2006.

Grass forteller om bilder som lå i morens sigarettpakker, de forestilte kjente europeiske kunstverk. Han var svært fascinert av disse bildene, limte dem inn i en bok, og ønsket at han hadde det krøllete håret til engelen bakerst i Jan van Eycks The Ghent Altarpiece: Singing Angels fra 1432. Bildet er en del av dette kunstverket.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Så flott gretemor!!! Spørsmålet var ment helt åpent, og jeg var i tvil om hvor lang tid det ville ta før noen tok det - og om det trengtes ekstrainfo. 3 timer altså. (Aber Doch! Vi er jo bokelskere).
Jeg leser boka akkurat nå, og lo litt da avsnittene dukka opp - omtrent parallelt med Josteins bekjennelser og den etterfølgende kunnskapsutveksling.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har ikke lest boka, så den var litt vrien. Men så mye jeg lærer, ikke bare av bøker, men også av dere her inne. Når det gjelder kunst er jeg temmelig blank, så jeg tar imot all kunnskap med et takknemlig sinn og hjerte.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er også svært glad for kunnskapen man får av andre bokelskere. Og nysgjerrig som jeg er - hvis du ikke har lest boka, åssen i alle verden fiksa du svaret da?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg søkte først på Jan van Eyck og navnet på bildet, for å se om jeg kunne finne noen forbindelser til forfattere, men det førte ikke frem. Så søkte jeg på hele og så deler av utdraget. Etter hvert fikk jeg frem et utdrag fra boken, og scannet videre gjennom for å finne akkurat det du var på jakt etter. Det tar litt tid, men jeg lærer mye og synes det er veldig tilfredsstillende å finne det jeg leter etter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Wow! Fascinerende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg skal til optiker i morgen den dag! Jeg trodde det var forslag til skilt for fotgjengerovergang!
Sorry

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg hadde akkurat kommet hjem fra min første tur til Roma og hadde fortapt meg helt i skulpturen Pietà. Inne i Peterskirken befinner det seg mange severdigheter. Den kanskje mest berømte er denne skulpturen som har navnet Pietà. Den er laget av den ikke ukjente Michelangelo og stod ferdig i 1499. Da var han bare 24 år gammel. I 1972 ble denne kunstskatten utsatt for hærverk og står nå i et kapell godt beskyttet av glass. Pietà betyr fromhet. Den unge kvinnen skal forestille Jesu mor. Hun har kjærlig lagt Jesus i sitt fang og har forstenet sorg i ansiktsuttrykket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mitt bilde er av meg, tidligere har jeg hatt diverse malerier som profilbilde. Det ble valgt etter å ha deltatt i en diskusjon her inne hvor flere ytret at de syntes det var hyggelig med folk som hadde profilbilde av seg selv. Det er også veldig representativt for min person: Jeg sitter i Polen med min favorittøl i en sosial setting, og plutselig finner jeg likevel noe å undre meg over som får meg til å koble ut og stirre opp mot himmelen. Det var vel nettopp denne idiosynkrasien som ble forsøkt fanget med bildet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For biletet tala til meg på ein måte som eg ikkje kan forklara.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, jeg føler meg vel litt som ugla da...litt storøyd, liker å være oppe seint, og kanskje er jeg bittelitt klok? ;-) Ugler er i alle fall "mitt" dyr (utgaven på bildet er hjemmelaget forresten). Bildet dukket opp som et av de første da jeg åpnet bildearkivet mitt, og det passet vel så godt som noe annet når jeg allikevel ikke hadde lyst til å bruke et av meg selv.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Profilbildet mitt sier mye om hvem jeg er, nemlig en lesehest. Bestemte meg for dette, fordi det kunne ikke ha passet bedre, og fordi jeg har tatt det selv.. Synes ikke det er riktig å bruke andres bilder på min profil.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så mange ulike grunner vi har til å velge profilbilder - og de sier faktisk noe om oss.
Jeg valgte mitt fordi jeg her sitter ute på verandaen en tidlig vårdag og leser en av mine yndligsbøker, "Stormenes tid" av K Follet. Så dette bildet er nok ganske representativt for hvordan jeg har det når jeg trives best. I og med at jeg bruker navnet mitt her inne syntes jeg det var ok å bruke et bilde der ansiktet synes.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I picked my profile picture totally by coincidence when i googled 'oil painting', this picture immediately attracted my attention. Later i knew this is the work of Leonid Afremov. I really like his style. His art work reminds me Picasso's (years ago when i visited barcelona), especially the combination of color.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mitt profilbilde er av meg og mitt første barnebarn. Min prinsesse Mia.
Hun bor på Lillehammer og jeg i Bergen. Da jeg skulle reise hjem var hun på vei
inn i bussen for å bli med:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mitt er et maleri av Tamara de Lempicka. Synes det er et fint maleri.
Bytter nå og da når jeg er lei av å se på det samme bildet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg valgte mittprofilbilde fordi det gir meg gode minner. Det er tatt på Island for to år siden, og oppholdet der var fantastisk! Island står for meg som symbol på det mytiske og magiske, og jeg synes derfor bildet passer godt i dette forumet - en dør inn til fantasiens verden!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sookie Stackhouse fra True Blood preger mitt profilbilde. Fra jeg så 1. episode av sesong 1 har jeg beundret denne vevre, lille skikkelsen fra Bon Tempes. Hun har karakter og viljestyrke i bøtter og spann, og stiller betingelsesløst opp for familie og venner, koste hva det koste vil. Hun er sterk og fri, og gjør det hun selv vil. Og nettopp slik er det vel vi alle vil være, men kanskje ikke alltid får helt til....;o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bildet mitt er av Ienpw, bedre kjent som Anubis :) Bruker denne gamle egyptiske guden så og si overalt jeg ferdes på nett. Det symboliserer min fascinasjon for det gamle Egypt og en viss beundring for de virkelig eldgamle filosofiene der om dualiteten i naturen. Anubis er en guide, beskytter og en som åpner veien i tillegg til dødsgudaspektet og mummifisering. Men allikevel avbildes han vanligvis med en ankh, symbolet for livet i den ene hånden. Bildet har også sola bak Anubis, altså det livgivende. Så dette bildet sier på mange måter mer om meg enn et "ekte" bilde av meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bildet er av bull terrieren min, tatt med web mens han planket på armlenet. Syns det var et safe bilde å bruke, visste jo ikke om jeg kom til å bli aktiv da jeg registrerte meg, så da ble det bare sånn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har veksla mellom den voksne meg og barnet meg lenge nå. Liker best barnebildet, så nå henta jeg det frem igjen. Jeg har ikke digitalkamera, og har ikke et bilde av meg pr idag som jeg er ordentlig fornøyd med. Lille gretemor på fire - fem år er ganske så søt, så jeg lar henne stå her foreløpig.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Liker så godt det bildet! Du er så søt med de herlige krøllene :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tusen takk, og bildet gir meg så gode minner:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Veldig søt :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mitt profilbilde er en katt jeg er veldig glad i, men dessverre er han ikke min. Jeg hadde nettopp sett ham første gang og tatt dette bildet da jeg ble medlem her, så derfor valgte jeg det.

Jeg har flere ganger tenkt på å bytte det ut, men nå har jeg hatt det så lenge at jeg tror de fleste forbinder meg med det bildet så da er det like greit å beholde det. Dessuten sier det litt om meg siden jeg er veldig glad i katter og mange sier at jeg ser litt pusete ut, og om man vet hvor katten bor så vet man også litt om meg...

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Mitt profilbilde er eit foto av eit porselensfat eg har malt etter inspirasjon av Bjørn Winblad.

Godt sagt! (6) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ved siden av å være bokelsker,er jeg oså en lidenskapelig katte-og kaffeelsker.Identifiserte meg øyeblikkelig med bildet da jeg fant det på nettet.Innbiller meg at det er nøyaktig sånn jeg ser ut(bortsaett fra det røde "håret" da!) om morgenen før jeg har fått i meg den første livsviktige kaffekoppen!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Profilbildet mitt er et utsnitt av et oljemaleri av Jose Fuster, også kalt Caribbean's Picasso. Maleriet ble kjøpt en gang jeg var i kunstnerens atelier i Havana. Jeg likte disse enkle strekene og sterke fargene, og vips, så var maleriet på plass i stua mi.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg har også vært nysgjerrig på hvem kunsteren kunne være. Har vært inne på Picasso, men kunne liksom ikke gjenkjenne det, selv om jeg ikke er noen Picasso-ekspert, hehe.
Aha, Caribbean's Picasso, da skjønner jeg. Når jeg googlet navnet og så noen av bildene hans så ser jeg det er litt Picasso og kanskje litt Miro blandt hans fargerike flotte bilder.
Heldig er du som har et slikt bilde i stua, Ava :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg er enig med deg i at Jose Fuster's kunst også minner om Miro. Da spesielt hans skulpturer og utsmykkinger i hans hjem, atelier og nabolag i Jaimanitas, Havana. Googler du ham, får du kanskje også et glimt av dette fabelaktige stedet han har skapt. Og jeg har nok mer enn et bilde av ham, siden gallerirunder og kunst ofte vekker den samme kjøpelysten som bøker gjør hos de fleste av bokelskerne. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har vært så nysgjerrig på ditt profilbilde (har flere ganger tenkt å spørre om det).
Du må ha et fantastisk bilde i din stue, Ava! Heldiggris :-)))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det har jeg, selv om ikke dette bildet er blant de beste. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

It's me! :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er helt "gal" etter fugler, og har to slike fugler selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fordi eg liknar på Ava Gardner. Neida.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg bruker helst profilbilder av meg selv.
Det profilbildet jeg bruker akkurat nå, er tatt i løpet av en herlig ferie på Gran Canaria for en del år siden. Jeg har bearbeidet det litt slik at jeg har fått litt andre farger enn jeg har i virkeligheten. (Fullt så rødbrent pleier jeg ikke å være!) Min sønn som var 11-12 år på den tiden, var fotograf. Jeg har så mange gode minner fra den ferien, så jeg blir glad av å se dette bildet.

Ellers vil jeg bare legge til at jeg liker at det er så mange andre smilende bokelskerfjes her! :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg synest profilbildet er en av de finaste bildene av meg. Derfor har jeg det som profil bilde:)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har valgt et bilde fra barneboken jeg har skrevet. Tenkte å skifte til et bilde fra neste bok når den kommer ut over sommeren. Liker å ha et bilde som forteller noe om meg, og siden dette er en bokelsker side så hva er vel mer naturlig enn et bilde fra en bok :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg valgte et bilde som viser to ting jeg er glad i: Vår kattefrøken som sitter på taket av fuglebrettet foran kjøkkenvinduet (hun setter seg gjerne der når hun sier fra at hun vil inn), og i bakgrunnen er utsikten til sjøen. Når man er "vokst opp i fjæresteinene" betyr det mye å kunne se sjøen ;-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hm, tror jeg så denne utsikten for en tid tilbake, men noe til høyre for din, på en "topp", uten katt og med "krattskog". :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje vi er naboer, Ava? ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var nok bare på besøk, bor i Trondheim. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje vi møtes på bokjakt i Trondheim en dag da, men vi er vel ikke så lette å kjenne igjen fra profilbildet, noen av oss :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da jeg valgte mitt profilbilde , valgte jeg dette fordi man ikke ser hele meg, men mest av min kjære hund Milla. Jeg er litt anonym, reservert på bildet, noe jeg trives med. Grunnen til at jeg fortsatt har det samme bildet , er at Milla døde for en kort stund siden, men er med meg i hjertet. Hun satt på fanget , kroet seg ved siden av meg og koste seg sammen med meg og mine bøker. Der hvor jeg var , var hun også. Milla, Mali ( hennes søster), bøkene mine og meg. Jeg sørger så jeg føler at jeg kommer til å gå i stykker men bøkene mine hjelper noe, de gjør at jeg kan "forsvinne " en stakket stund, inn i en annen verden.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ditt spørsmål fikk meg faktisk til å endre bilde i dag. Da jeg meldte meg inn her, hadde jeg helt ny MAC, uten bilder, og jeg bare valgte noe fra nettet. I dag la jeg inn et bilde med Mount Everest i bakgrunnen. Har ikke så mange bilder av meg selv, og jeg syns dette bildet er fint. Dessuten er det tatt på en fantastisk reise som jeg minnes med glede.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fordi det var så tilgjengelig da jeg skulle finne et profilbilde. Liker bildet men har ingen betydning for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har valgt kanalbåter i Rotterdam. Det var så fint. Jeg kommer aldri til å glemme den herlige turen til Holland.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da jeg meldte meg inn her brukte jeg til å begynne med et bilde av meg selv. Redaksjonen var av en eller annen grunn ikke fornøyd med det, så jeg byttet til et bilde av barnebarnet mitt. Det var redaksjonen tydligvis godt fornøyd med. Nå har hun imidlertid selv sin egen side her på bokelskere og jeg har funnet et nytt bilde som jeg kan leve med, inntil videre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette bildet gjør meg glad, det er grunnen til at jeg valgte akkurat dette. Det ble tatt på Bali under en tre-måneders reise, ett av de flotteste stedene jeg har vært. Hver gang jeg ser det bildet så husker jeg hvor fantastisk hele reisen var.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Du sprer nok glede til flere med bildet ditt. Sprudler av liv!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, hyggelig å se at du har valgt en litt mindre anonym tilværelse og.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mitt profilbilde er fra togturen fra flyplassen inn til London sommeren før jeg meldte meg inn på bokelskere. Så det var ett av de nyeste bildene av meg da jeg meldte meg inn, og jeg var strålende fornøyd på det bilde. Jeg har det med å forbinde folk på forum vel så mye med profilbilde som navn, derfor beholder jeg også dette bilde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg valgte bildet fordi det viser både meg og et land som betyr mye for meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er et bilde jeg synes er veldig fint av meg. Enkelt og greit.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg valgte et profilbilde som kunne representere det eventyrlige meg. Helt ulike er vi ikke, men jeg har ikke så store vinger :O)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har hatt det samme profilbildet helt fra da jeg ble medlem på dette nettstedet. Bildet ( som viser nordlys på himmelen) ble valgt siden det var mitt daværende profilbilde på Facebook. Senere har jeg byttet Facebook bilde, men samtidig valgt å fortsette med det jeg bruker her på Bokelskere. Grunnen til at jeg har valgt et bilde av Nordlys, er at jeg synes dette himmelfenomenet er utrolig fascinerende.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hun representer meg, har henne alltid med meg, da hun er tatoovert på min venstre overarm. Jeg har selv tegnet henne og hun har fulgt meg i cyberspace siden 1995.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy Englund