Fantastisk bok som krøp inn i kropp og sjel. Spennende å lære om lands historie. Uruguay var totalt ukjent for meg. Et lands historie som gikk rett til hjertet mitt. Ufattelig sterke og egenrådige kvinner. Vakker, vakker bok, som anbefales på det varmeste;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Dette er en bok som virkelig grep meg. Jeg visste også lite om Urugay og landets historie, men boka ga meg et innblikk i historien og i livene til sterke og modige kvinner. Litt senere leste jeg "Hundre år" av Herbjørg Wassmo. Begge bøkene handler om sterke, modige kvinner, og selv om de utspiller seg på ulike steder til ulike tider synes jeg det er noen fellestrekk der. Anbefales på det sterkeste begge to!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenPiippokattaKirsten LundChristofer GabrielsenTanteMamieAnniken RøilAvaReadninggirl30Ann ChristinHallgrim BarlaupStein KippersundKristine LouisePer LundKaramasov11Synnøve H HoelHarald KAlice NordlikriraNorahHanne Kvernmo RyeMarianne MBerit RHeidimgeKikkan HaugenTrude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaJulie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. Martol