Vet denne har fått mye skryt og blir rost opp i skyene, MEN jeg liker den ikke! Jeg avbrøt den etter å ha lest halve boka. Det samme gjorde jeg med den forrige boka av Gillian Flynn :( Jeg klarer ikke måten hun skriver på, det blir rotete, jeg mister taket på hva og hvor og hvem. Jeg rett og slett misliker hennes skrivemåte.

Godt sagt! (24) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Helt enig ! Måtte legge vekk boka jeg også Litt av samme måten som fifty shades bøkene ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var helt enig med deg til omtrent en tredjedel ut i boken, men så kom jeg til en beskrivelse av et nedlagt kjøpesenter der vaskebjørnene herjet, et bilde på USA i økonomisk nedgang. Og så begynte avsløringene om en av hovedpersonene å komme i boken, og da ble jeg "hooked", spenningen steg, og resten av boken slukte jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble nysgjerrig: leser du mange thrillere? Jeg må bare si at jeg liker Flynns forfatterskap veldig godt. Jeg leser lite krim og få thrillere - mye fordi jeg før har opplevd at jeg ikke er så begeistret for listetopper i den sjangeren. Jeg følger nok mer med på den "intellektuelle" delen av bokutgivelsene (uten at det nødvendigvis er ensbetydende med generell kvalitetsbedømming fra min side). Jeg opplevde Gone Girl som en veldig ryddig bok med et kjempegodt plott. Jeg hørte den på lydbok med engelske opplesere som virkelig levendegjorde fortellingen. Kanskje det hadde vært noe for deg?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser mye krim, fantasy og science fiction.Jeg tror kanskje du har rett, lydbok på engelsk hadde vært spennende å prøve med denne forfatteren. Liker iallefall ikke de norske utgavene av hennes bøker .Kanskje jeg skal prøve den som lydbok ! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet ikke om du har kommet i gang med den engelske versjonen enda, tenkte bare å si at den norske lydboka er lagt opp på samme måte med to forskjellige opplesere :) Jeg likte det godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, lydboken er fin. Fant mine kladd-notater på denne nå, i og med at filmen nettopp er lansert.
Har omtalt den i bloggen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Grethet87!
Vi hadde jo en passiar om temaet lydbok, og deriblandt, Gone Girl, for litt siden. Så gøy at du får noe ut av lydbok! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ble så jeg bestilte denne på biblioteket og det har vært 5 dager med mye lydbok!! Tenkte å prøve meg på litt mer forskjellige, kortere lydbøker fremover :) Klarer nå å se flere settinger der lydbok kan være kjekt da vanlig bok ikke er et alternativ, selv om jeg nok er vel glad i både papirboka og det å lese selv ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MartineIngvild SRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTone Maria JonassenNeraAkima MontgomeryLailaKjell F TislevollCaroVibekeRandiAPiippokattaTone SundlandReadninggirl30Heidi HoltanSilje HvalstadJennyTherese LierBeathe SolbergVannflaskeEvaHarald KDaffy EnglundSynnøve H HoelNtotheaReidun GranbergINA TORNESTone HKristina BorgeReidun SvensliKaren PatriciaJarmo LarsenGunillaalpakkaFiolSolBjørg Marit TinholtTanteMamie