Har startet på denne boka, kommet til s. 76, veldig vakker bok. Gleder meg til fortsettelsen. Har egentlig lyst til å lese hele tiden. Det er et godt tegn;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Helt enig med deg i at dette er en fantastisk bok. Som så mange andre bøker fra det sør-amerikanske kontinentet har den et islett av noe magisk. Samtidig er den veldig realistisk der den tar opp den politiske frigjøringskampen fra diktaturstyrer i Uruguay og Argentina, og på det rent menneskelige plan en kjærlighetskamp mellom kvinne og mann. Boka gir oss noen fantastiske kvinneportretter. Det er mennesker som utøver en utrolig standhaftighet og seighet. Handlingen er også bygd opp rundt temaer som forsoning og tilgivelse. Dette er en bok som kommer til å leve lenge i leseren, en bok man etter avsluttet lesing ikke så lett blir ferdig med. Anbefales på det varmeste!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Eg er godt i gong med denne boka nå. Fengar meir og meir...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg likte også Det usynlige fjellet godt....
Nu står jeg på vent på biblioteket for hennes nye.
(Fra Argentina, PERLA heter den.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tror jeg må sette den opp på "skal lese-listen" min :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Martine DHilde SLinnAEDolly DuckJohn LarsenHegeEivind  VaksvikBenedikteAlice NordliNils HBertymarithcToveAnna REllen E. MartolIngunn SEileen BørresenQuijoteJarmo LarsenGodemineLilleviTorill Elisabeth RevheimKirsten LundHarald KMangosaft45ingar hTorAnette  KureSigrid NygaardAkima MontgomeryLesevimsaMarianne  SkageHeleneMarit HåverstadBjørg Elin NærlandBerit RJulie StensethSophieSynnøve H HoelHilde Merete Gjessing