Det var veldig vemodig og leit å se at Anne Karin Elstad døde i går, - hun har gitt meg mange store leseopplevelser og jeg føler en dyp takknemlighet overfor henne.

Godt sagt! (16) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Jeg hadde nettopp tatt en lesepause i "Magret" fra Innhaugs-serien for å lese nettavisene, da overskriftene om hennes død møtte meg.

Jeg har skrevet et innlegg som heter Takk,Anne Karin Elstad. Legger ved link, så er det bare å stikke innom å lese har du lyst.

Takk, Anne Karin Elstad

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Blir aldri lei av hennes bøker,leser de stadig omigjen:-) Hun har gitt meg mange gode leseopplevelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er hos min mor i påsken, og mens jeg leste på "mitt" rom, kom hun bare for å fortelle om Elstads død. Vi snakket om Innhaug-bøkene under 12 timer før det!! Trist.. Men hun ble en gammel dame og har gitt oss mye glede;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun er en yndlingsforfatter hos meg og Folket på Innhaug er bare best<3. Jeg har lest alt av henne utenom Maria,Maria, Eg helsar deg Nordmøre og Et Juleeventyr. De fleste andre bøkene av henne har jeg gjenlest og det skal de mange ganger til!!!. Det er fryktelig trist at ho er død og at det aldri mer skal komme en bok av ho... Eg er TAKKNEMLIG for all leserglede hun har gitt meg<3 Hvil i Fred Anne Karin Elstad<3

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Veldig trist. Jeg har bøkene hennes i bokhylla. Jeg kommer til å lese alle på nytt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Leit å høre! Hun har gitt meg flere gode leseropplevelser. Må hun hvile i fred!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Innhaugbøkene og Hjem var mine favoritter. Jeg hadde håpet at det kom en fortsettelse på Hjem....nå blir det dessverre aldri det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har nettopp fått med meg at hun døde i stolen hjemme mens hun løste kryssord. Veldig trist og vemodig. Som deg har Elstad også gitt meg utrolig fine leseopplevelser - samt mange, mange andre leseglade der ute. La oss håpe at hun døde fort og uten plager.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hun åpnet mine øyne for norsk kvinnelig literatur. Hun var en fantastisk flott forfatter. Må hun hvile i fred.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hun har gitt meg mange gode leseopplevelser. Folket på Innhaug kan leses mange ganger. Kjøpte nettopp Senere Lena og sitt eget liv på Fretex. Gleder meg til å lese dem igjen. Hvil i fred vakre <3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å, det visste jeg ikke. Så leit!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det visste ikke jeg heller, før nå. Veldig trist

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det var trist at ho skulle gå bort så brått. Eg lyttar for tida på serien om Innhaugfolket. Sterke bøker! Det er ein artikkel om henne i det siste Familien. Der sa ho at det var mogeleg det kom ei bok til, men...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Måten ho førte sine lesere inn i sin verden på, er bemerkelsesverdigt. Ho var ein folkekjær forfatter som har satt sine spor for evig tid.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Trist å høre, fikk det akkurat med meg på nyhetene. Mange fantastiske bøker. Blir aldri lei bøkene om Innhaugsfolket..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliTonesen81EvaNinagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinaIngeborg GsiljehusmorTheaToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenKirsten LundVegard BorgenTine VictoriaEgil StangelandEster SMorten GranheimFindusHeleneTanteMamielillianerRolf IngemundsenNikkaGrete AastorpTine Sundalanniken sandvikRune U. FurbergDanielTor Arne DahlFarfalleKaramasov11Lars Mæhlum