Tekst som har fått en stjerne av Rita Berg:

Viser 1 til 20 av 78:

Er helt imponert! Skikkelige kunstverk,du må ha en utstilling!!! Tenk på alle de bøkene som blir kastet,her er det snakk om gjenbruk! Lykke til med forretningen!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Lange og mange gjenfortellinger om hva boka handler om er helt bortkastet og totalt meningsløst for meg, så det blir veldig skjønnsmessig hva det eventuelt bør ryddes opp i. Noen har sågar direkte avskift av bokens bakside(som også ofte står under presentasjon av boka her på Bokelskere). Ikke veldig interessant.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for en god og utfyllende omtale! Denne boken fikk jeg lyst til å lese.

Jeg var for øvrig en av dem som en gang i tiden trodde på kiropraktikk, og jeg har sløst bort over fem tusen kroner på behandlingen. Kiropraktoren lyktes i å overbevise meg om at det var noe fysisk galt med kroppen min ved å vise til at jeg blant annet hadde en liten forskjell i benlengde. I ettertid vet jeg at dette er normalt, og det beste jeg gjorde for meg selv var å slutte på klinikken og gå ut fra at psykiske faktorer var årsaken til smertene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig. Spennende og svært lettlest. Synes det gikk litt vel raskt og enkelt et par steder, men det får så være. For oss som leser mientolog som scientolog, Thomas Kruse som Tom Cruise og Schlubbard (eller hva det var) som Hubbard, får jo teksten bare et ekstra humoristisk tilsnitt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan virkelig anbefale Minnesotatrilogien. Blir dratt inn i en spennende historie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som med veldig mange bøker som det blir snakket veldig varmt om, sliter jeg med å skjønne hva som gjør at de blir så populære. Det samme gjelder denne. Joda, den er fin og til tider spennende, men det er langt unna 5ere og 6ere som andre har trillet på denne.
Jeg er vanligvis skeptisk til å lese nynorsk, men det går som regel overraskende bra, etter noen sier er det nesten glemt.
Det blir litt for opplagt hva som skjer, selv om det kommer et par tvister under veis. Liker heller ikke bøker der jeg sitter igjen med løse tråder til slutt!
Havner bare på en sterk 3er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg bruker den tiden boken tar, enten det er en ettermiddag, en dag, en uke, en måned eller flere år!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det er bare å gratulere Marit Christensen med å ha skrevet en bok om seg selv og sin egen (selvopplevde) fortreffelighet. Historien om Wenche Behring Breivik finnes også mellom disse permene, men den er usammenhengende og periodevis detaljert til det meningsløse. Dette er ikke offentlig skittentøysvask, det er en beskrivelse av et virkelig menneske sin bremsespor i underbuksene som er til vask. Det er bare ubehagelig. Samfunnet har kanskje behov for historien til familien som ble rammet da deres sønn, bror og slektning gjorde seg selv til etterkrigstidens verste drapsmann - men denne historien burde ikke blitt publisert.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det høres ut som en viktig bok! :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skulle vært motsatt - altså gavekort for bøker på 80 000 kr. Hehe! :p

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Denne synes jeg var motbydelig og urealistisk med altfor mange gjentakelser, debutant eller ikke. Er lei politietterforskere med misbruk og en ubearbeidet forhistorie. Ønsker ingen oppfølger med denne gruppen etterforskere.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Øddelegge? ;)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

eg venter i spenning på Eirik Husby Sæther sin nye, Heksedoktoren og Det femte segl av Rikard Spets som kommer i nov :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Forfatteren er flink til å kombinere historiske hendelser med gripenden historier. Desverre er språket irriterende enkelt og personkarakteristikken unyansert.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Er så enig i alt du sier. Stor fordel å lese dem i rekkefølge for å forstå relasjonene. Blir dratt inn i handlingen, og det er supervanskelig å legge boka fra seg!!!! Grusomt bra- bokstavelig talt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet hva jeg får når jeg leser en Dan Brown bok og jeg ble ikke skuffet denne gangen heller. Boken er i kjent Dan Brown stil og den har gitt meg god underholdning og mye spenning i hele helgen.
Historien har alt vi forventer oss, konspirasjonsterorier, gåter, mektige organisasjoner, religion- og kunsthistorie.

Historien bygger på Dante Alighieri sitt berømte verk, Den guddommelige komedie.

Plottet om overbefolkning, syntes jeg er det beste hittil i Brown sine bøker fordi det er realistisk og skremmende. Vi blir tatt med på en fantastisk rundreise i Firenze og Venezia hvor kirker og museumer blir besøkt. Det er store mengder historiske beskrivelser og om jeg ikke hadde ønsket meg et besøk til Firenze og Venezia før så gjør jeg det iallefall nå.

I tillegg ble jeg veldig nysgjerrig på dette kjente verket til Dante som tilnå har vært veldig ukjent for meg så jeg har brukt litt tid på nettet for å lese om Dantes Inferno.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg gir fullstendig f i hva andre måtte mene om antallet leste bøker - jeg bruker denne siden som en logg over det jeg leser... Jeg er aktiv når jeg har lyst, kvir meg ikke for å skrive et innlegg når jeg finner noe som umiddelbart setter meg på tanker og jeg har lyst til å skrive noe.

Jeg syns ikke at ethvert innlegg trenger veie så tungt, mange av kommentarene mine er små og inneholder ofte bare en samstemming til andre her inne, fordi jeg liker å sitte her og lese hva andre har skrevet om tanker de har... Det er et slags sosialt liv her, og mange hyggelige mennesker. Vi er alle forskjellige, men vi har da bøker til felles!

Status er noe jeg bryr meg døyten om. Jeg opplever det som at de som uttaler seg her er reflekterte mennesker først av alt, og har sett at en trettenåring kan være vel så klok i sine uttalelser som noen over 40. Og en uklok uttalelse kan like gjerne komme fra en over 40... Selv er jeg 34 og gjør ikke noe forsøk på å virke klokere enn jeg er. Men jeg er klokere i år enn i fjor, og på andre måter dummere enn i fjor. Så hva er greia? Spiller det noen rolle? Bokelskere.no er det vi gjør det til.

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Skuffende og langtekkelig krim som ikke innfridde forventningene som jeg hadde til denne boka, dessverre.

Boka kunne godt ha vært kortet ned med drøyt 100 sider, til noe under 300 sider. Da hadde det vært handling som hadde fylt boka godt.

Lite intensitet, manglende action/handling, litt kjedelige beskrivelser, gjorde at denne boka ikke fenget meg helt. For så vidt spennende plott, men jeg tror det kunne vært gjort noe bedre. Allikevel ikke så dårlig at jeg ikke skal lese den neste boka, Midtvintermørke. Jeg vurderte ikke å avbryte boka, måtte lese ferdig for å se hvordan det gikk!

Spennende med en annen type hovedperson, en profilerer. Greit at det ikke alltid er en politietterforsker som er hovedpersonen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

SolgunnGrete AastorpTjommikntschjrldBeathe SolbergLailaBabynemiDaffy EnglundLisbeth Kingsrud KvistenEllen E. MartolmoiraMorten GranheimBarbaraStine SevilhaugsomniferumGunn DuaasEgil StangelandHanne MidtsundLibraritas vTorill Elisabeth RevheimBerit B LieLisa UgelvikJulie StensethPia Lise SelnesMangosaft45Maren Hjelle AuneAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiHarald KMalinNeraAjiniakraNina M. Haugan FinnsonIdaMarit HåverstadSteinar JøsokYlvasusannaBenedikteBritt Elin