Denne synes jeg var motbydelig og urealistisk med altfor mange gjentakelser, debutant eller ikke. Er lei politietterforskere med misbruk og en ubearbeidet forhistorie. Ønsker ingen oppfølger med denne gruppen etterforskere.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Motbydelig.? Betyr ikke det at forfatteren har fått deg til å føle vemmelse. Det er ganske godt gjort av en forfatter, en nykommer. ! Slett ingen selvfølge at de skal klare å få dratt frem våre spektre av følelser heller, men gjett om jeg blir engasjert når det skjer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Handlingen ble urealistisk med alle barnemordene: Så vidt jeg vet er det ikke seriemordere i Norge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ikke en sann bok. Det er en krim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

At den ikke er sann, det vet vel alle. Men en krim bør være litt lik samfunnet og tiden den skrives i. Mange vil ikke lese krim hvor barn utsettes for mishandling eller drap, men denne ble urealistisk. Noe heter Münchausens syndrom, men det bruker å avdekkes når man får barn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I det minste er det godt språk og korrekt kommasetting! :-) Men handlingen ble raskt så fullkommen utroverdig at jeg ikke kunne engasjere meg, lurte i stedet på om boken er ment som en farse? Et ork å lese ferdig, men da ville jeg ha med meg hvor oppskrytt denne boken faktisk er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergJulie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude Jensen