Noen som kan tenke seg en slik liten sak, kanskje?
ritaleser.com

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Kreativt, hvordan kom du på dette?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg så noen enkle brettede bøker som pynt på Litteraturfestivalen på Lillehammer, og begynte egentlig med det. Uten mønster, bare en type vifteformer. Så begynte jeg å søke på nettet, og fant en del oppskrifter på mønster, brettet dette en stund før jeg startet med å lage helt nye mønstre selv også :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Etter jeg begynte å jobbe på bibliotek med tilgang til bøker som ellers bare blir kastet, fikk jeg lyst til å prøve meg ut selv! Lyst å dele hvordan du går frem?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med Mariann Rygh Kvinlaug. Kjempefint! Lykke til med brettingen og bokkunsten :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er helt imponert! Skikkelige kunstverk,du må ha en utstilling!!! Tenk på alle de bøkene som blir kastet,her er det snakk om gjenbruk! Lykke til med forretningen!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

grøss! absolutt ikke noe for meg..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Grøss, faktisk :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det gjør vondt å se, verre enn å se bøker ligge møkkete og istykkerrevne på fyllinga.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg må si at jeg er veldig imponert over kreativitet og bretting, men jeg kunne aldri tenke meg å gjøre noe sånt med mine egne bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gjenbruk er cluet her - jeg bruker jo ikke bøker som betyr noe for meg. Men er du klar over hvor mange tonn bøker som kasseres hvert år? Fra biblioteker og forlag? Disse får man gjerne kastet etter seg hvis man spør :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Torill Elisabeth RevheimHarald KStine_JKay NilsenTrygve JakobsenMaren Hjelle CurrieIdaBenteKarin BergKristine LouiseStåle HaverstadløkkenTom-Erik FallaEivind  VaksvikPer HellemReadninggirl20erlend kongsvollIngeborg Kristin LotheIngeborg GTone SundlandHeidi LBeathe SolbergCtinaPer-Andre RustenTanteMamieAlice NordliStine ImingenJulie StensethMartinMarteDolly DuckGrete AastorpKinecathyTove Obrestad WøiensiljehusmorHanne MidtsundHilde VrangsagenAmanda AConnieingar h