Kjent Dan Brown-stil, man bør ikke bli skuffet over de litterære kvalitetene når man velger en bok av ham :-) Stor litteratur er det ikke, men Brown kan å skrive spennende litteratur. Selv om det i denne boken ble i overkant mye arkitekturhistorie over for lange passasjer som gjorde handlingen noe hakkete for min del, skuffet ikke Brown denne gangen heller.
Les hele min omtale på ritaleser.com

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg likte Dan Brown før, men nå synes jeg det blir for snobbete. Her har vi en fyr som har vært overalt, har sett alt og kan alt om absolutt alt, og den eneste negative egenskapen hans er at han er litt klaustrofobisk. Og med all historien og arkitekturpratet ble det for mye faktabok og for lite spenning, synes jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har nok mine motforestillinger mot Dan Brown jeg også, men snobbete har aldri falt meg inn ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke meg heller--

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Likte boka veldig godt jeg- men så elsker jeg Italia og skal til Firenze til høsten og liket godt å les e om plottet rundt Dante`s Guddommelige komedie..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg. Denne boka er ikke på samme nivå som de andre bøkene om Robert Langdon i det hele tatt. Dan Brown tar bestandig med mye historie og fakta, men denne gangen ble det rett og slett for mye. Og det virker som han har fått betalt av turistkontoret i Firenze.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet hva jeg får når jeg leser en Dan Brown bok og jeg ble ikke skuffet denne gangen heller. Boken er i kjent Dan Brown stil og den har gitt meg god underholdning og mye spenning i hele helgen.
Historien har alt vi forventer oss, konspirasjonsterorier, gåter, mektige organisasjoner, religion- og kunsthistorie.

Historien bygger på Dante Alighieri sitt berømte verk, Den guddommelige komedie.

Plottet om overbefolkning, syntes jeg er det beste hittil i Brown sine bøker fordi det er realistisk og skremmende. Vi blir tatt med på en fantastisk rundreise i Firenze og Venezia hvor kirker og museumer blir besøkt. Det er store mengder historiske beskrivelser og om jeg ikke hadde ønsket meg et besøk til Firenze og Venezia før så gjør jeg det iallefall nå.

I tillegg ble jeg veldig nysgjerrig på dette kjente verket til Dante som tilnå har vært veldig ukjent for meg så jeg har brukt litt tid på nettet for å lese om Dantes Inferno.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

EvaLibraritas vMarianne MTorill Elisabeth RevheimHarald KStine_JKay NilsenTrygve JakobsenMaren Hjelle CurrieIdaBenteKarin BergKristine LouiseStåle HaverstadløkkenTom-Erik FallaEivind  VaksvikPer HellemReadninggirl20erlend kongsvollIngeborg Kristin LotheIngeborg GTone SundlandHeidi LBeathe SolbergCtinaPer-Andre RustenTanteMamieAlice NordliStine ImingenJulie StensethMartinMarteDolly DuckGrete AastorpKinecathyTove Obrestad WøiensiljehusmorHanne MidtsundHilde Vrangsagen