Tekst som har fått en stjerne av Ajiniakra:

Viser 1 til 20 av 465:

Supert! E-bok kjøpt og lastet ned, gleder meg til å begynne å lese i dag :-)
Leseperiode til 1. september høres ok ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det ble en dystopi denne måneden allikevel. Jeg fant Gå aldri fra meg, av Kazuo Ishiguro. Den har visst blitt lest her tidligere?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Den avstengte øya" høres spennende ut! Jeg har stemt. Datt ut av lesesirkelen en periode, men vil gjerne henge med...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ikke akkurat nå :) Finner jeg noe, skal jeg si fra. Koronapandemien er litt dystopisk i seg selv, så det må annet lesestoff til for å balansere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så bra! Flere av dem som ser spennende ut. Skal vi ta en avstemning denne gangen, eller bare bestemme en, sånn som sist?

Kan veldig gjerne tenke meg å lese både Den avstengte øya og Du og jeg Alfred, men blir gjerne med på en av de to andre også.
Og hvem i all verden er egentlig Edgar Burås? Linker til en artikkel i Dagbladet fra 2019 om forfatterens forrige roman (fikk bare lest begynnelsen pga betalingsmur), der de påstår at han ikke finnes …

Har forresten lest første bind i en serie vi diskuterte tidligere, men som dessverre ikke er oversatt til norsk, nemlig The Road to Nowhere av Meg Elison. Første bind heter The Book of the Unnamed Midwife. Synes den var utrolig bra, og har kjøpt og lastet ned de to andre bindene også, The Book of Etta og The Book of Flora.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ferdig jeg også – har vært på hytteferie uten særlig dekning, derfor sent svar :)
Nå er det lenge siden jeg leste Elling, men ser i motsetning til Ingar og Kay
ikke parallellene til disse Ambjørnsen-bøkene …
Og i motsetning til Ingar, synes jeg boka er god. Tror nettopp det er kontrasten mellom katastrofefølelsen pga varmebølgen og Ruth temmelig spesielle tanke- og væremåte, som appellerer til meg. Og det at forfatteren god til å «show, not tell». Mulig at tidspunktet for utgivelsen også har spilt en rolle under lesingen. Som jeg skrev i et tidligere innlegg

Har sansen for den noe underlige jeg-personen Ruth og særlig det at det fortelles mye om hverdagen hennes, mens hetebølgen hele tiden spøker i bakgrunnen og skaper spenning. Minner en god del om tiden vi er inne, der mange er opptatt av koronaen, samtidig som livet går sin skjeve gang.

Ga den en femmer på terningen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har lest ca 1/3 del nå. Så langt, så bra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Samme her – er litt over halvveis, og porsjonerer ut boka for å få den til å vare. Så moro at du er godt kjent der handlingen utspiller seg, det må jo gi dystopien en ekstra dimensjon! Enig med deg av at kontrasten mellom det dagligdagse og den underliggende katastrofen skaper en særdeles grøssende stemning.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har tatt meg en liten pause, så jeg ikke leser den ut altfor fort :-)
Har ikke lest Eleanor Oliphant, så det vet jeg dessverre ikke - men du kan jo melde tilbake etter hvert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg synes det funker :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må si jeg får noen Elling-assosiasjoner når jeg leser denne boka.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg slenger meg med på denne. Ser ut som en interessant liten bok.
Leser på kindle.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så dette svaret litt sent. Kjøpte boka på ebok. Er klar til å starte :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da er jeg i gang med Hilsen Ruth av Ingrid Tørresvold. Leser på Kindle, og der er det ikke sidenumre, men skal begynne på kapittel 6, som begynner: «Når jeg står».
Liker boka veldig godt så langt. Har sansen for den noe underlige jeg-personen Ruth og særlig det at det fortelles mye om hverdagen hennes, mens hetebølgen hele tiden spøker i bakgrunnen og skaper spenning. Minner en god del om tiden vi er inne, der mange er opptatt av koronaen, samtidig som livet går sin skjeve gang.

Nysgjerrig på hvordan dette utvikler seg og ender!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hiver meg med jeg også! Må avslutte ei bok først, men kommer nok i gang ganske raskt etter 28.mai.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er med :) Jeg fant den ikke på biblioteket, så det ser ut til at den må kjøpes. Blir spennende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, supert om vi kan begynne den 28.mai så klarer jeg kanskje å lese ut et par av alle bøkene jeg holder med på først. Og leseperiode fram til 25. juni bør holde, det er en tynn flis av en bok, bare 150 sider.
Gleder meg til denne :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, kan vi ikke det? Det virker som om det er flere som kan tenke seg å lese denne, så hvis ingen andre har innvendinger eller foretrekker en avstemming, så gjerne for meg :-)
Jeg har kjøpt og lastet ned e-boken og er klar!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den så interessant ut! Den vil jeg gjerne lese.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bjørg  FrøysaaTonje-Elisabeth StørkersenSimen "Boktimmy" IngemundsenJulie StensethAndreas BokleserritaolinePia Lise SelnesGrimarKristine LouiseMarie WAnne Lise JohannessenHeleneLisbeth Kingsrud KvistenCtinaRisRosOgKlagingGrosiljehusmorRufsetufsaToneAtmanDolly DuckHeidiEli HagelundTatiana WesserlingThea EmilieRandi Annie FramnesJakob SæthreJohnny OlsenLibraritas vGodemineMonica CarlsenBeathe SolbergKirsten LundGladleserAkima MontgomeryHarald KHege LTjommiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudQuijote