Tekst som har fått en stjerne av Ajiniakra:

Viser 1 til 20 av 503:

E-bok kjøpt og lastet ned. Gleder meg til denne!

Synes leseperioden høres veldig grei ut :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hever tråden :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Supert, Ajiniakra!
Gleder meg til ny runde :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det har jeg ikke tenkt på engang.😳 Syns tydeligvis at det er OK som det er. Får teste det litt ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Visste ikke at det går an! Takk for tips.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ei lettlest bok som jeg ble fort ferdig med. Som deg synes jeg at dystopien var bedre enn krimmen. Gode beskrivelser av et grått og dystert Helsinki.

Hva tenker dere andre om slutten?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Forsåvidt enig. Grei bok, men det ble for mange innspill og løse tråder på slutten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leste ferdig boken i går og synes den var god som dystopi, men heller kjedelig som krimbok. Jeg klarte ikke å få noe forhold til personene i boken og synes ikke den var spennende. Kanskje hadde jeg for høye forventninger ettersom den ble kåret til beste finske krimbok i 2011? Håper den faller bedre i smak hos dere :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Lettlest, flyter bra. Dystert og håpløst, miljøet er ødelagt. Ble smått skeptisk i tredje avsnitt, første side; "Bilen så ut til å ha gått av på midten, og omfavnet stolpen som en tryglende elsker". Et litt kleint språklig bilde...men så støtte jeg ikke på flere, så nå er jeg i gang med første del, To dager før jul".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I dystopisk lesesirkel pøser regnet ned i Helbrederen av Antti Tuomainen. Det er rart å lese om Helsinki uten kulde rundt juletider. For ikke å lese den ferdig for fort fant jeg fram Livets lenker og det angrer jeg ikke på. Den står på 1001 bøker å lese før du dør-listen og i motsetning til mange andre titler jeg har hentet der er jeg enig i at den bør stå der. Det er kvalitet i hver setning (hvis man overser litt dårlig oversettelse her og der), tørrvittig humor, alvor og gode karakterer. Jeg spør meg selv om hvorfor jeg ikke har lest Somerset Maugham før, den har stått i hylla i åresvis. Heldigvis er historien laang.
På lydbok surrer krim av Lee Child. Jeg er på bok 3 i serien om Jack Reacher og har 12 til på vent. Helt greit å høre på som akkompagnement til husarbeid og andre sysler.

Selv om jeg sjelden skriver på helgetråden setter jeg stor pris på den og leser den hver uke. Får mange tips om bøker og noen havner på leselisten. Håper dere fortsetter med den om enn tilbakemeldingene blir litt få i perioder :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Har litt for travle dager, og kommer til å ha det en god stund framover, og siden jeg leste boka for noen år siden, står jeg over denne gangen.

God lesing!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg lånte boka på biblioteket og leste fort ut kapittelet 2 dager før jul. Jeg liker historien så langt, den er lettlest og beskrivelsen av vær og miljø ellers virker dessverre troverdig. Har hatt noen dagers pause med annen bok, for ikke å bli for fort ferdig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Satser også på bookbites denne gangen. Har så vidt startet og boken virker så absolutt lesbar.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er med! Veldig heldig og fant den tilgjengelig i bookbites (bibliotek-app), så da kan jeg få begynt lesing med en gang! Lenge siden jeg har vært med og lest i denne boksirkelen (ikke vært med i noen andre heller, forsåvidt). Ser frem til refleksjoner i tråden her!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Boka er innkjøpt, starter ganske snart.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gleder meg til å lese denne! Boka er bestilt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Spennende! Da skal jeg bestille boken😊.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hever tråden – i morgen er siste dag for å stemme på ny bok i den dystoptiske lesesirkelen, som er åpen for alle som vil være med. Avstemningen finner du her: https://www.easypolls.net/poll.html?p=5f6b98a7e4b09cc6ebea1aa9

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Synnøve H HoelAstrid Terese Bjorland SkjeggerudFrode Øglænd  MalminMichelle Engel JegerudLene AndresenIngeborg GTone SundlandBenedicteTanteMamieRune U. FurbergJenny Dahl BakkenMarit HøvdeMagnus FinnsetGro Anita MyrvangIngunn SArne SjønnesensvarteperTherese HolmTorill Elisabeth Revheimingar hHarald KBerit RBenediktealpakkaHildaSiljeReadninggirl20Randi Annie FramnesHilde StorkjørrenKay NilsenEirik RøkkumAkima MontgomeryNeda AlaeiSteinar JøsokBertyGro-Anita RoenBjarte FoshaugkntschjrldTorCaroline Ekornes Johannessen