This is the story of a perfect murder, perfect until a mistaken justice, with superb irony, overtakes the murderers.
Forlag Bloomsbury
Utgivelsesår 1997
Serie Bloomsbury film classics. The original novel
Genre Klassisk litteratur
Mye action.
Liker at boken er kort. Blir mer hardkokt på den måten.
Fikk lyst til å se filmen etter å ha lest denne!
Frank har fått skyss med en høyvogn, men blir kastet av like ved «To eiker» - kafé og bensinstasjon. Frank har egentlig tenkt seg videre, men da han får øye på innehaverens kone, Cora, endrer han mening. Som «handy man», blir Frank ansatt av Nick som bilmekaniker.
Etterhvert utvikler det seg et lidenskapelig forhold mellom Cora og Frank, men Nick står i veien for deres lykke. De planlegger å ta ham av dage, men hvordan skal de komme unna med det?
Gammel krim med moralsk dilemma.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketInformasjon om listen:
Er utvalget upåklagelig, og er rekkefølgen det?
Esquire er kanskje et herremagasin, men listen er interessant uavhengig av kjønn.
Bøkene er ikke rangert.
Lenke til den originale listen.
Mitt eget lesemål for 2019 var å lese en klassiker i måneden. Bøkene er lagt inn kronologisk etter når de ble lest, mao. er den første boka lest i januar og den siste i desember.