Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 6 svar.

På ett og samme loppemarked - det er ikke til å tro!
Gratulerer med fangsten, heldiggrisen....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For en herlig samling! Gratulerer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Très bien!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Se det ja der har du fått deg flere gode bøker. Har lest noen av de du kjøpte. "Mørk august" kan du virkelig glede deg til den synest jeg var veldig bra.
Bra du fant "Den siste viking" den er som ei god historiebok, og så ser jeg at du har funnet deg et par Nobelprisvinner.
Ja nå kan vel høsten med uvær bare komme for nå er du godt lasta.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, både "Skammen" og "Kvinnen som kledde seg naken for sin elskede" eier jeg, og har lest fra før, men disse eksemplarene var litt penere. Sistnevnte ville jeg ha kjøpt uansett hvor mange jeg hadde hatt av den ... fin bok å gi bort om man kommer over en bokelsker som ikke har lest den. (Det gjelder jo forsåvidt "Skammen" også)

Ellers er jo dette for det meste bøker fra forfattere jeg har lest andre ting av, eller har hatt planer om å lese lenge. Faulkner og Maugham har jeg f.eks et sterkt forhold til når det gjelder noveller, men har ikke prøvd meg på andre tekster enda.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hallelujah!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieBjørg RistvedtTine SundalgretemorPiippokattaEgil StangelandSraDevoralibrosMorten MüllerTor-Arne Jensenmay britt FagertveitAnne-Stine Ruud HusevågVannflaskeIngunn SKjell F TislevollKaramasov11Tatiana WesserlingTorill RevheimHanne Kvernmo RyeFrisk NordvestmarithcmgesiljehusmorMarianneNIngeborg GGro-Anita RoenElisabeth SveeSynnøve H HoelWenche VargasHarald KElin FjellheimIngvild SalpakkaEli HagelundEllen E. MartolBjørg L.AvaBård StøreLeseberta_23Berit RJan-Olav Selfors