Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Rekkefølgen vil alltid bli vurdert subjektivt av hver enkelt leser, og jeg ville for eksempel aldri satt Ulysses på topp fordi jeg ikke orker å lese den. Men det er bare min egen lille mening. Det er mange gode bøker her, og en god del av dem har jeg sett som film. Skal bruke listen som inspirasjon når jeg går tom for bøker på Kindle'n min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Berre 13. Mange på venteliste. Og så avgjer eg sjølv kva eg vil lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest 33 av dem. Ikke alle har vært like minneverdige, men ingen har vært likegyldige. Ser at rekkefølgen er et resultat av en avstemning blant forlagsredaktører i 1998. En tilsvarende avstemning blant lesere i 1999 ga et noe annet resultat - men mange av de samme bøkene går igjen på begge listene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja... Eg har lese 6 av bøkene på lista, og sjølv om eg likte desse, føler eg at eg kan vere så frimodig å kalle lista ei dritliste. (Forklaringa kjem seinare)

Eg saknar dessutan fleire bøker..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forklaringa kjem seinare

PURRING!

Kvifor er det ei dritliste?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fant bare 4 og er veldig spent på hvorfor du mener det er en drittliste:) Jeg synes det er litt kjedelig med sånne lister fordi jeg "scorer" så dårlig. Må muligens lage min egen, slik at jeg er sikker på å "vinne",hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei, Ann Cristin. Det er kjempebra å finne en liste der man "scorer" dårlig. Det betyr at du får hjelp til å finne mange gode bøker. Omtrent som å finne en smekkfull pose med godteri.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Beathe SolbergAlice NordliHarald KDolly DuckGrete AastorpKinecathyTove Obrestad WøienKay NilsensiljehusmorHanne MidtsundHilde VrangsagenAmanda AIngeborg GConnieingar hEileen BørresenMonica CarlsenToveEli HagelundNorahLibraritas vLeseberta_23SverreMarianne  SkageMorten BolstadSynnøve H HoelIngunn SLars Johann MiljeAnn ChristinkntschjrldErlend Rødal VikhagenReadninggirl20Anne Berit GrønbechSiljeBjørn SturødLailaEvaJulie StensethGunilla