Spis deg slank, sterk og sunn med skandinavisk lavkarbo

av (forfatter), Ellen Holm Stenersen (oversetter) og Jan Liane (oppleser).

Lille måne 2022 Lydfil

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

En inspirerende og underholdende lydbok om å gå ned i vekt - slanking trenger ikke å være stress, sult og masse trening. Det kan gjøres enklere!

På det meste veide Sten Sture Skaldeman nesten 150 kilo. Det er mye for en mann på 1,75, og han var godt voksen - nesten fylt 60 år. - Gjør du ingenting nå, så dør du - sa legen hans. Og Skaldeman forsøkte de tradisjonelle kostholdsrådene om fettfattig kost, men det ga lite resultat. "Nå vil jeg spise meg til døden tar meg", tenkte han for seg selv og satte til livs den ene biffen med bacon etter den andre.

Plutselig oppdaget han at dette kostholdet fikk fart på forbrenningen! Hvem skulle tro det? Halvannet år senere var 80 kilo fett borte vekk, og Skaldeman gjenvant energien og vitaliteten til en 20-åring!

Vil du vite mer om metoden han valgte, og hvorfor den fungerer så bra? Han forteller det meste i denne morsomme lydboken i en underholdende stil. Det beste med det hele? Du spiser deg god og mett med skikkelig mat - hver dag, forbrenningen kommer på plass og det overflødige fettet blir til energi.

Forlag Lille måne

Utgivelsesår 2022

Format Lydfil

ISBN13 9788283111958

EAN 9788283111958

Lister som inneholder dette verket

Alt som leses i 2017 havner her, i den rekkefølgen lesingen avsluttes i.
Skriver kortfattet notater om boka:
-handling / tematikk
-leseropplevelse
-favorittsetning
-nye ting jeg lærte
-annet jeg biter meg merke i

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

• "Sten Sture Skaldemans kokebok - lekre og velsmakende retter som gir deg utmerket helse" av Sten Sture Skaldeman
  • "GI-null! - oppskrifter for en slankere kropp - uten sukker og stivelse" av Sten Sture Skaldeman
  • "Mindfulness - treningsredskap for hjernen" av Åsa Nilsonne
  • "Et hjerte til begjær" av Mary Higgins Clark
  • "Rottefangeren" av Inger Frimansson
  • "Norsk etymologisk ordbok - tematisk ordnet" av Yann de Caprona
  • "Henry og June" av Anaïs Nin
Alle bokanbefalinger for dette verket