Hvordan koke vann

alt du bør kunne om mat, men ikke våget spørre om

av (forfatter) og Mette Randem (illustratør).

Cappelen 2005 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.62 (13 terningkast.)

70 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka gir en introduksjon til de viktigste teknikkene du bør kjenne til på kjøkkenet, fra å få vann til å koke, til å lage emulsjonssauser og hvordan du kan rense en nytrukket fisk. Den beskriver prosessene steg for steg og inneholder oppskrifter på retter med fisk, skalldyr, kjøtt og fugl, sauser, kraft og grønnsakretter. Har litteraturliste og register.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788202243180

EAN 9788202243180

Språk Bokmål

Sider 267

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 4 4 2 0 0

Bokomtaler

Ingrid Espelid Hovig i moderne utgave. Hvordan lage helstekt fisk eller en saus? Viestad har gode enkle svar. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viestad har klart det kunststykket å skrive en ujålete bok om molykylær gastronomi. Jeg hadde i utgangspunktet trodd det var umulig. Hatten av! :) Viestad er en dyktig skribent og det er lett å følge ham. For min personlige del har jeg lest en del bøker om dette før og da blir det en del repetisjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Nord for Eden - ny norsk mat med Andreas Viestad" av Andreas Viestad
  • "Tradisjonelt - mat for alle anledninger" av Borghild Fiskå
  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
  • "Ekte mat" av Andreas Viestad
  • "Det beste jeg vet" av Andreas Viestad
  • "Gourmet for begynnere" av Øyvind Hjelle
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Jamie hver dag" av Jamie Oliver
  • "Sunnere hverdagsmat" av Kari Jaquesson
  • "Gode adresser - Europa rundt med ganen som veiviser" av Eyvind Hellstrøm
  • "Gjør som Jamie - teknikker, kjøkkentips, oppskrifter" av Jamie Oliver
  • "Hjemme hos Jamie - det gode liv går kjøkkenveien" av Jamie Oliver
Alle bokanbefalinger for dette verket