Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka gir en introduksjon til de viktigste teknikkene du bør kjenne til på kjøkkenet, fra å få vann til å koke, til å lage emulsjonssauser og hvordan du kan rense en nytrukket fisk. Den beskriver prosessene steg for steg og inneholder oppskrifter på retter med fisk, skalldyr, kjøtt og fugl, sauser, kraft og grønnsakretter. Har litteraturliste og register.
Omtale fra forlaget
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788202243180
EAN 9788202243180
Språk Bokmål
Sider 267
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingrid Espelid Hovig i moderne utgave. Hvordan lage helstekt fisk eller en saus? Viestad har gode enkle svar. Anbefales!
Viestad har klart det kunststykket å skrive en ujålete bok om molykylær gastronomi. Jeg hadde i utgangspunktet trodd det var umulig. Hatten av! :) Viestad er en dyktig skribent og det er lett å følge ham. For min personlige del har jeg lest en del bøker om dette før og da blir det en del repetisjon.