Teknikker

av (forfatter).

Cappelen Damm 2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.62 (13 terningkast.)

71 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Få hjelp til å løse kokekunstens små og store utfordringer. Gjennom 200 tips og oppskrifter vises klassiske og moderne teknikker som du trenger hver gang du lager mat. Andreas Viestad benytter matvitenskap for å finne fram til nyttige triks og gode forklaringer på matlagingens mysterier. Hvordan hakke løk uten å gråte? Hvorfor blir potetmosen av og til seig? Hvordan få en perfekt stekt biff? Hva er hemmeligheten bak en saus som ikke skiller seg? Her finner du alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om. Boka er breddfull av informasjon du blir klokere av, og har mer enn 200 tips og oppskrifter du blir mett av. Alle bildene er tatt av den anerkjente fotografen Mette Randem.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788202392857

EAN 9788202392857

Språk Bokmål

Sider 244

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 4 4 2 0 0

Bokomtaler

Ingrid Espelid Hovig i moderne utgave. Hvordan lage helstekt fisk eller en saus? Viestad har gode enkle svar. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viestad har klart det kunststykket å skrive en ujålete bok om molykylær gastronomi. Jeg hadde i utgangspunktet trodd det var umulig. Hatten av! :) Viestad er en dyktig skribent og det er lett å følge ham. For min personlige del har jeg lest en del bøker om dette før og da blir det en del repetisjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

71 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Nord for Eden - ny norsk mat med Andreas Viestad" av Andreas Viestad
  • "Tradisjonelt - mat for alle anledninger" av Borghild Fiskå
  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
  • "Ekte mat" av Andreas Viestad
  • "The flying culinary circus - den aller beste, lureste og mest praktiske kokeboken" av Flying Culinary Circus (kokkegruppe)
  • "Det beste jeg vet" av Andreas Viestad
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Gourmet for begynnere" av Øyvind Hjelle
  • "Hjemme hos Jamie - det gode liv går kjøkkenveien" av Jamie Oliver
  • "Sunnere hverdagsmat" av Kari Jaquesson
  • "Jamie hver dag" av Jamie Oliver
  • "Gjør som Jamie - teknikker, kjøkkentips, oppskrifter" av Jamie Oliver
Alle bokanbefalinger for dette verket