Omtale fra forlaget
Få hjelp til å løse kokekunstens små og store utfordringer. Gjennom 200 tips og oppskrifter vises klassiske og moderne teknikker som du trenger hver gang du lager mat. Andreas Viestad benytter matvitenskap for å finne fram til nyttige triks og gode forklaringer på matlagingens mysterier. Hvordan hakke løk uten å gråte? Hvorfor blir potetmosen av og til seig? Hvordan få en perfekt stekt biff? Hva er hemmeligheten bak en saus som ikke skiller seg? Her finner du alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om. Boka er breddfull av informasjon du blir klokere av, og har mer enn 200 tips og oppskrifter du blir mett av. Alle bildene er tatt av den anerkjente fotografen Mette Randem.
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2012
Format Innbundet
ISBN13 9788202392857
EAN 9788202392857
Språk Bokmål
Sider 244
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingrid Espelid Hovig i moderne utgave. Hvordan lage helstekt fisk eller en saus? Viestad har gode enkle svar. Anbefales!
Viestad har klart det kunststykket å skrive en ujålete bok om molykylær gastronomi. Jeg hadde i utgangspunktet trodd det var umulig. Hatten av! :) Viestad er en dyktig skribent og det er lett å følge ham. For min personlige del har jeg lest en del bøker om dette før og da blir det en del repetisjon.
71 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket