Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Viestad har klart det kunststykket å skrive en ujålete bok om molykylær gastronomi. Jeg hadde i utgangspunktet trodd det var umulig. Hatten av! :) Viestad er en dyktig skribent og det er lett å følge ham. For min personlige del har jeg lest en del bøker om dette før og da blir det en del repetisjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingrid Espelid Hovig i moderne utgave. Hvordan lage helstekt fisk eller en saus? Viestad har gode enkle svar. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud Husevåg