Boken å gi din bror eller søster. Godt oppslagsverk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg selv har nok av kokebøker. Ser at 59 av medlemmene her den i bokhyllen sin. Har sett han i aksjon på BBC Food. Han må være veldig kreativ, for han lager mat både her og der i landet - ute og inne. Tror BBC Food startet august 2008. Har sett meg mett mang en gang hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har hatt 10 år deltid i restaurantbransjen i Oslo, bra steder. Mat og vin er stor interesse. Ser alt jeg kommer over av matprogrammer, og har kun fått lagt ut en liten del av de bøker jeg har om tema. Bøkene brukes som inspirasjon. Og Viestad sin har vi brukt mye til å lære basics.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da vet jeg hvem jeg skal spørre dersom det er noe helt spesielt. (Tok husmorskolen i sin tid).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl