Gjør som Jamie

teknikker, kjøkkentips, oppskrifter

av (forfatter), Eva Storsveen (oversetter) og Kyrre Haugen Bakke (oversetter).

Gyldendal fakta 2003 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

33 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Høsten 2002 åpnet Jamie restauranten Fifteen i London. Et TV-team fulgte ham under etableringen av restauranten, der han hvert år planlegger å lære opp 15 ungdommer til å bli kjøkkensjefer. I denne boka viser han hvordan han lærer sine kokkelæringer. Den gir deg nyttige teknikker, enkle kjøkkentips og mer enn 100 nye oppskrifter.

Omtale fra forlaget

La Jamie lære deg å lage mat! Jamies stil er direkte og enkel. Gjør som Jamie er ingen murstein av en grunnkokebok, men den forklarer en del basisteknikker det er en fordel å kunne. Jamie guider deg trygt gjennom teknikker som posjering, koking, filetering, grilling og steking. Han gir deg råd om hvordan du kan tilpasse oppskriftene og hvordan du kan hente inspirasjon når du handler og lager mat. Jamie ønsker å gi deg selvtillit på kjøkkenet. Han vil at du skal ha det gøy når du lager mat og .; aller viktigst .; han lærer deg å bli sjef på eget kjøkken!

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal fakta

Utgivelsesår 2003

Format Innbundet

ISBN13 9788205309678

EAN 9788205309678

Språk Bokmål

Sider 333

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Jamies Italia" av Jamie Oliver
  • "Jamie hver dag" av Jamie Oliver
  • "Norsk mat" av Lars Barmen
  • "Hjemme hos Jamie - det gode liv går kjøkkenveien" av Jamie Oliver
  • "Jamie på 30 minutter" av Jamie Oliver
  • "Miss Dahl's Voluptuous Delights" av Sophie Dahl
  • "Alle kan lære å lage mat" av Jamie Oliver
  • "100 retter og matopplevelser" av Trond Moi
  • "Jamies Amerika" av Jamie Oliver
  • "Tradisjonelt - mat for alle anledninger" av Borghild Fiskå
  • "Nigellas sommermat" av Nigella Lawson
  • "Ekte mat" av Andreas Viestad
Alle bokanbefalinger for dette verket