Nord for Eden

ny norsk mat med Andreas Viestad

av (forfatter) og Mette Randem (illustratør).

Aschehoug 2003 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

15 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

I denne praktfulle kokeboken slår Andreas Viestad et slag for de gode og særpregede norske råvarene og for våre flotte mattradisjoner. Han representerer den nye skandinaviske matkunsten samtidig som han henter inspirasjon i den tradisjonelle måten å tilberede maten på. I sin personlige fortellerstil og ved hjelp av mer enn 100 oppskrifter gir Viestad oss det beste av Norges natur og matkultur. Nord for Eden er den norske versjonen av Kitchen of Light, som ble utgitt i USA sommeren 2003. Samtidig har Viestad vært programleder for serien ”New Scandinavian Cooking with Andreas Viestad”, som er sendt på nasjonaldekkende amerikansk TV - en stor og spennende utfordring for en ung nordmann. Nord for Eden er illustrert med 150 vakre fargebilder tatt av prisbelønte Mette Randem.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2003

Format Innbundet

ISBN13 9788203229084

EAN 9788203229084

Språk Bokmål

Sider 303

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Tradisjonelt - mat for alle anledninger" av Borghild Fiskå
  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
  • "Sunnere hverdagsmat" av Kari Jaquesson
  • "Ekte mat" av Andreas Viestad
  • "Hjemme hos Jamie - det gode liv går kjøkkenveien" av Jamie Oliver
  • "Gjør som Jamie - teknikker, kjøkkentips, oppskrifter" av Jamie Oliver
  • "Teknikker" av Andreas Viestad
  • "Jamies Italia" av Jamie Oliver
  • "Stiansen til hverdags" av Bent Stiansen
  • "Den blårutete kokeboken" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Mat fra Jamies kjøkken - the naked chef" av Jamie Oliver
  • "I fjor sommer - roman" av Niels Fredrik Dahl
Alle bokanbefalinger for dette verket