Utgivelsesår 2014
EAN 9788202444204
Genre Historisk litteratur
Omtalt tid 1800-tallet
Omtalt sted Virginia
Fantastisk bok fra Sørstatene som er vanskelig å legge fra seg! Det står st den bygger på en virkelig historie, håper det er sant..
En fin bok hvor handlingen er lagt til en vond tid i amerikas historie. Rett etter at Lisbeth er født blir hun overlatt til en amme, Mattie, som er en av plantasjens slaver. Boka handler om kjærlighet, tap og forsoning. En lettlest fin bok.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket123 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketMålet er å lese 52 bøker i løpet av 2014. Hver bok som fullføres legges til listen.
52 bøker ble nådd 8.oktober. Jeg fortsetter å legge til bøker i listen utover de 52 :)
Her legges alle bøker jeg har lest i 2014 inn. Et mål for i år er å lese mer skjønnlitteratur, for jeg begynner å bli lei av alle krimbøkene!
Synes du USA's 1960-tallet, borgerkrigstida og slaveri og plantasjer er interessant? Da er dette bøker som kanskje passer deg.
Vikingtid, 1800-tallet, samtid. Utstilte bøker i biblioteklokalene 2015.
De fleste bøkene omhandler slavetiden i USA - 1800-tallet, og senere segregeringen 1900-tallet.
Bøkene jeg legger her har jeg lest og kan gå god for.
Ønsker gjerne forslag på bøker innen samme tema