Vil en utenlandstur utvide horisonten? Eller fører den bare til at du bruker mer penger? For Rebecca Bloomwood kunne ikke livet vært bedre. Hun har en godt betalt jobb i morgen-TV, et (i øyeblikket) brukbart forhold til banken, og holder seg (i alle fall noen ganger) strengt til sin nye leveregel: Kjøp bare det du virkelig trenger.Da hun også får sjansen til å flytte med kjæresten til New York, føler hun det som om hun har trukket det store vinnerloddet. Livet er plutselig fullt av utrolige tilbud. Og fristelser ?«Bok nummer to om Rebecca Bloomwood er like morsom som den første.»Siri Anniken Tveita, HENNE«En kløpper til å skape bisarre, pinlige og morsomme historier.»Maya Troberg, DagbladetSophie Kinsellas hjemmesiderFanside på Facebook
Utgivelsesår 2010
ISBN13 9788205400962
EAN 9788205400962
Serier Gyldendal pocket Shopoholiker (2)
(...) "Det er litt trøbbel her hjemme over en dum artikkel i avisa. Du skal ikke ta deg av den, Becky. Du skal bare huske på at allerede i morgen vil det bilde bli brukt til fiskeinnpakning og hamsterbursunderlag."
Sier Rebecca sin mor, for og trøste henne. (oversatt fra den danske versjonen side. 337)
Se alle bokelskere som følger dette verketDa har jeg vært på fretex igjen, og også denne gangen kom jeg hjem med 2 bæreposer med bøker. Dette er hva jeg fant i hyllene denne gangen
Egentlig bare alt jeg har lest oppigjennom...det som er verdt å nevne riktignok. Hukommelsen min er elendig, så jeg husker sikkert ikke alt en gang=)Mye av dette ble lest sene nattetimer i en liten, blå brakke da jeg jobbet nattevakt som vekter på ubåthavna i Kristiansand, på ferieturer eller under dyna.