En strålende historie om vennskap fra den irske bestselgerforfatteren! Det var sant som mamma sa – London var full av gærne mennesker. Kult! Tara, Katherine og Fintan vokste opp i en irsk småby og har vært bestevenner siden. Nå bor de i London og er i starten av 30-årene. Fintan er lykkelig med sin Sandro, men Tara og Katherine sliter med kjærligheten på hver sin måte. Tara er så redd for å være alene at hun lar kjæresten behandle henne som dritt, mens Katherine er så redd for å bli såret at hun unngår menn for enhver pris. Da katastrofen inntreffer, og Fintan frykter for sitt liv, gir han vennene sine et ultimatum: Tara må dumpe drittsekken, og Katherine må date den nye smukkasen på jobben – og det raskt! «Kjærlighet, vennskap, mat (masse av det), sex (enda mer av det), knuste hjerter, ensomhet og død – servert med endeløs humor.» Irish Tatler «Det gnistrer når Marian Keyes skriver, og bøkene hennes gjør verden til et bedre sted.» Irish Tatler «Feelgood-dronningen rår grunnen. En herlig bok.» Daily Mirror «Stor hjertevarme, masse humor og en fantastisk snert.» Cosmopolitan
Utgivelsesår 2015
ISBN13 9788202450861
EAN 9788202450861
Veldig flott lesing. Dybde, med simpel forteljarteknikk, alt i alt om karakterar som du kjem til å huske, både for det gode og det vonde. Vi alle har til tider måtte oppleve skuffelsar og jordskjelv, og dinne boka er definitivt eit flott eksempel på det.
Den kjeme til å varme brystkassa di.
Se alle bokelskere som følger dette verketHar sluttet i denne lesesirkelen, men dette var en liste fra tidligere bøker som ble lest.
Dette er ei liste over bøker jeg har lest eller skal lese som har et transportmiddel i tittelen eller på omslaget.