Leste den på stranden under Kretas stekende sol, og elsket hver minutt! Ikke den dypeste boka jeg har lest, men du verden så underholdende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Holder på å lese den nå, er så vidt kommet i gang. Var ute etter en lettlest, men underholdende bok. Så håper den blir en fornøyelig leseopplevelse:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes den var superbra, og har lest den 2 ganger siden den gangen på stranden. Jeg digger Tara, er alltid "engstelig" for hennes sprell..

Marian Keyes er feelgood-dronningen.

God bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest et par bøker av Keyes før, men falt ikke helt i smak. Er glad i feelgood sjangeren, så håper å endelig oppdage henne som forfatter:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte ikke Vannmelonen av Keyes, heler ikke Rachels ferie. Men ellers har jeg svelget de andre ganske greit. Slipper å tenke når man leser bøkene hennes.

Ellers leste jeg 2 Bag of Fun-bøker om en gjeng som ble kjent via sjokolade? Har du lest dem? Har gitt dem bort til en niese, men skal prøve å finne forfatter og tittel. De var veldig morsomme!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg begynte på vannmelonen, og har lest Rachel gifter seg. Syns ikke så mye om de. Men, håper at despreates cafe faller i smak.

Nei, har lest noen av bøkene i den serien, men ikke den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er ikke bøker i min smak, men fikk De desperates cafe i gave og leste den. Må innrømme at jeg koste meg med boka. Den har noen karakterbeskrivelser som er fantastiske. Man kjenner seg igjen og man kjenner garantert igjen noen fra vennegjengen også. Kos deg med boka :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synsdet var en morsom og lettlest bok. Noe ganger er det så deilig å slippe å tenke.. Syns den var spennede, søt og morsom. =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig :)Leste den mens jeg var i svangerskapspermisjon. Leste stort sett bare kjærlighetsromaner og kokebøker da. Boken er lettlest, underholdene og ikke minst kjenner man seg igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen