Denne utgaven av Bibelen er beregnet til bruk i skolen.
Bibelen i innbundet utgave, stive permer, 13.5x21 cm. Det nye testamentet er oversettelsen fra 2005. Det gamle testamentet er oversettelsen fra 1978/85.
Forlag Det norske bibelselskap
Utgivelsesår 2006
Vit at Herren gjør under for den som er trofast mot ham. (Sal 4,4)
Det er ingen ende på de bøker som skrives. Mye gransking gjør kroppen trett. (Forkynneren 12,12)
Bli i meg, så blir jeg i dere. Slik som grenen ikke kan bære frukt av seg selv, men bare hvis den blir på vintreet, slik kan heller ikke dere bære frukt hvis dere ikke blir i meg. Jeg er vintreet, dere er grenene. (Joh 15,4-5)
Da jeg ropte høyt til Herren, svarte han meg fra sitt hellige fjell. (Sal 3,5)
Som Herren har tilgitt dere, skal dere tilgi hverandre. (Kol 3,13)
Hvor mange av disse 99 bøkene har du lest?
Er denne like aktuell i Norge, eller er det noen bøker i lista dere absolutt IKKE ville lest?
I forbindelse med verdens bokdag 2006 spurte Museum, Libraries and Archives Council (MLA) britiske bibliotekarer hvilken bok alle voksne burde lese før de dør. Her finner du resultatet av undersøkelsen.
To ulver, en katt, en gris, noen leoparder og et dyr som man har brukt to tusen år på å diskutere hva er.