Vampyryngling Zoey Redbird har funnet sin plass på vampyrskolen House of Night. Hun føler seg hjemme, har fått venner og er til og med blitt valgt som leder av Mørkest døtre. Og best av alt – hun har fått kjæreste – eller egentlig to. Så skjer det utenkelige – to gutter blir drept og alle spor peker mot vampyrene på House of Night. Zoey vet ikke lenger hvem hun kan stole på, og det går opp for henne at hennes nye, unike evner også er en trussel mot dem hun er mest glad i. Og da hun trenger sine venner som mest, slår døden til igjen. Mørk og sexy og umulig å legge fra seg!
Utgivelsesår 2010
ISBN13 9788202318628
EAN 9788202318628
Serie House of night (2)
Genre Fantasy
...Remember, darkness does not always equate to evil, just as light does not always bring good.
The best part of beauty is that which no picture can express.
Your way of life is sinful and wrong," he said fiercely. Thus says a man who admits to worshipping a God who vilifies pleasure, relegates women to roles that are little more than servants and broodmares, though they are the backbone of your church, and seeks to control his worshippers through guilt and fear.
Målet er å lese minst 24 bøker i kategorien "Horror & Urban Fantasy" i løpet av 2011. Man velger selv hvilke bøker man vil lese, og man kan endre boklista underveis dersom man ønsker det.
Mer om denne utfordringen på denne siden: http://www.bookchickcity.com.