Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 20 av 24 sitater

Når var det du skifta underbukse sist Elling?
Hvabehager? Når jeg sist skifta underbukse? Hva i himmelens navn har det med saken å gjøre?
Par dager siden, kanskje?
Jeg skiftet i dag morges! sa jeg hissig. Og det gjør jeg alltid!
Få låne`n da
... Kjell Bjarnes underbukse var gått så langt over datoen at vi ble enige om at den bare måtte graves ned i sanden

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Prisen var det Finnmark som betalte. Rundt 50 000 mennesker ble tvangsevakuert fra hjemmene sine. Overalt hvor tyskerne kom, satte de hus, brakker og lagre i brann. Ingenting fikk stå igjen. De brente ned rundt 12000 boliger, 150 skoler, 500 store og små bedrifter, 20000 telegrafstolper, 118 elektrisitetsverk, 350 bruer, 20 kirker, 180 fyrstasjoner, 350 motorbåter, 200 fiskebruk og flere tusen robåter.... Til og med husdyrene ble drept. Sovjetiske soldater skulle ikke ha muligheten til å spise seg mette på kjøtt.....soldater lokket sauer til seg, helte bensin over ulla og tente på. Dyrene sprang rundt på jordene som levende fakler til de segnet om

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gene hadde fortalt meg en religiøs vits... Jesus taler til en sint mobb som steiner en prostituert: " La den som er uten synd, kaste den første stein." En stein flyr gjennom luften og treffer kvinnen. Jesus snur seg og sier: " Av og til blir jeg dritsur på deg, mor."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han satte knokene mot døpefonten, og knaselyder bar gjennom kirken da presten brøt isen over dåpsvannet. Så døpte han gutten og sa at han var tatt inn i Herrens manntall. De neste barna ble båret fram, navnene ble framsagt ustøtt og hutrende. Ritualene ble raskt unnagjort, og noen så også ut til å utelate mellomnavnene barna var påtenkt. Den siste ungen var fra Tromsnes, og Astrid visste at de tenkte å kalle henne Johanne etter bestemoren, men faren skaket slik av frost at han slukte en stavelse, og Schweigaard døpte henne Anne Tromsnes.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Revolusjon var ikke så enkelt som bare å kvitte seg med lenker. Det var forbundet med fare å bevæpne folket. Å gi soldater tillatelse til å rekvirere borgerskapets biler var nesten like dødelig. Selv den tilsynelatende harmløse friheten til å kysse hvem man ville, hadde etter få timer ført til at Grigorijs tropp hadde forsøkt seg på massevoldtekt. Det kunne ikke fortsette. (Grigorij kap 23)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Den hvite rase tror - tror av hele sitt hjerte - at det er dens rett til å ta jorden. Å drepe indianere. Føre krig. Trellbinde sine brødre. Denne nasjonen burde ikke eksistere hvis det er noen rettferdighet i verden, for dens grunnvoller er drap, tyveri og grusomhet. Men her er vi. " (Sitat fra talen til Lander på Valentine gården)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"når du avslører at du kunne ha behov for hjelp, fordi du av ulike årsaker har mistet kontroll med rusbruken din, så vær klar. Forbered deg på måneder, år og utallige runder i et enormt maskineri, en labyrint av skjemaer, kontorer og utallige årsverk. Glem ikke at du som rusbruker automatisk regnes som løgnaktig, beregnende og ikke til å stole på. Lykke til!" Sitat fra Nini i kapitlet om Nini

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ofte sammenlignet politikk med kjærlighet; om man venter med å velge parti eller partner til man er sikker på å ha funnet den perfekte, ender man ofte opp både singel og partiløs.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

En lyd kom sivende opp. En perfekt summing, skarp og fyldig, som om noen hadde satt på tekjelen og vannet var begynt å koke. "De kjøler ned kuben" sa hun, og pusten hennes slo over ansiktet mitt med en lukt av mynte. "Det er lyden av ett hundre tusen bievinger som vifter luften" .... "Du har hørt bienes air-condition" sa August. "De fleste mennesker aner ikke hvor avansert livet i kuben er. Bier har et hemmelig liv vi ikke vet noen ting om."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ville vite hva som skjedde hvis to mennesker følte det. Ville det dele smerten i to, slik at den ble lettere å bære, på samme måte som delt glede var dobbel glede?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Alt i livet dreier seg om en endeløs rekke av ting som man ikke har greie på, men likevel må igjennom.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Knall sa det mot båtbotnen, plask sa det og den blanke væska flomma ut. "Du storveies" ropte Lars forferdet. "Faen" sa Kanneles og hoppa lynkjapt ned i jolla. "Det gjer ingenting", sa mannen på dekket. "Dåkker ska få låne ei trakt og ei tom kagge." Da Lars rodde innover til land lå Kanneles på kne i båten og helte den dyre drikken på den nye kagga. Og no og da tok han seg en sup av auskaret og sku kjenne om den franske drikken smakte av tjære eller sjø. "Du e så god å holde kjæft" sa han. "Det e ingen skade skjedd. Det e berre så my freskar i smaken."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det fantes mennesker som hadde bunnen i seg selv og ikke på tallerkenen, mennesker som ikke ville ha mer enda det var mer; hun fortalte om klærne som ikke var til nytte, at de kom til å reise med hurtigruta for eksempel, og bli gift med idioter som datt overende så fråden sto.... (Marta til Snefnugget

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvordan i all verden kom de seg fra sted til sted når de ikke hadde hav? (Karna når hun så kartet over Berlin hvor farmor Dina hadde bodd)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du Karna , har så skjør ei utside. Men det gjør ingenting, for innsida di er som å støte på et grunnfjell. Med mæ e det motsatt. Og det e når åpent grunnfjell sprekk at alt ramla over den som står nærmest. (Fra farmor Dina)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et menneske som har blitt forlatt, må leve med tapet for alltid.
Et menneske som aldri har blitt elsket, har en uslukkelig lengsel etter kjærlighet.
Og et menneske som har blitt elsket og mistet kjærligheten igjen, bærer ikke bare med seg den kjærligheten, men også redselen for å miste den igjen. (Thar Thar kap.8)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi kan ikke nekte noen å gå et jegerprøvekurs så lenge de ikke har begått noe kriminelt, sa PST. Men vi skal ha dem under oppsikt.... Men nekte dem kunne Tor Bach. Han brøt voksenopplæringsloven og unnlot å melde dem opp. Da Hisham purret og spurte når de kunne eksamen (får å få våpentillatelse) svarte han : Det er noe galt her.... neste gang Hisham ringte sa Tor Bach at systemet nektet å føre dem opp. Kan det være noe med rullebladet? Hisham purret ikke mer (Fra kapitlet våpentrening)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå er jeg berømt, og derfor hører folk nøye etter når jeg sier noe. Uten å avbryte. Ingen sier at jeg er sein. De lytter. Før jeg vant i Lotto spurte alle etter Keith og Manny når de trengte hjelp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ferie er når du slutter å ha det travelt med å komme på arbeidet og begynner å ha det travelt med å komme et annet sted. (Kap 8)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du skjønner det lille Tre, eneste måten du kan lære noe på er ved å gjøre ting. Hadde jeg sagt at du ikke fikk kjøpe den kalven, så hadde du gått rundt i all fremtid og ønsket at du hadde fått den. Hadde jeg sagt at det var greit at du fikk kjøpe den, så kom du til å gi meg skylda for at den døde. Du er nødt til å lære av det du sjøl gjør. (Bestefar til lille Tre etter at kalven døde s. 100)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Vivian M.HegeBabynemiIngunn SMarit HåverstadJulie StensethDolly DuckLesevimsaKristin HolvikKristin F. JørgensenEirik RøkkumCtinaLibraritas vRisRosOgKlagingGrete AastorpSimen "Boktimmy" IngemundsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTone SundlandAtmanMette-MMarteMaria Festli EriksenHallgrim BarlaupMerethe SolstadVannflaskeTone Maria JonassenElin SkjerengBjørn SturødSynnøve H HoelFrisk NordvestEli HagelundRandi Annie FramnesHilde H  HelsethHanne MidtsundLisbeth Kingsrud KvistenInger-LiseLinda RastenGro Anita MyrvangErika NTine Sundal