Min historie

av (forfatter) og Finn Schau (oppleser).

Lydbokforl. 2016 CD

Gjennomsnittlig terningkast: 4.46 (26 terningkast.)

64 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Sterk og ærlig selvbiografi fra Jens Stoltenberg.

En marsdag i 2000 blir Jens Stoltenberg Norges yngste statsminister gjennom tidene. Den forsiktige gutten som lærte å lese som fjerdeklassing, er blitt landets mektigste mann, til tross for at han tidlig bestemte seg for ikke å bli politiker. I nærmere ti år styrer Stoltenberg nasjonen gjennom avgjørende hendelser i vår moderne historie.

Vi følger Stoltenbergs vei til topps i politikken - fra ungdomstid da festene kom tett, til fortrolige samtaler med Vladimir Putin og Barack Obama. Vi blir med bak kulissene og møter menneskene som former politikken. Maktkamp i Arbeiderpartiet, dannelsen av den rødgrønne regjeringen og 22. juli 2011 vies sentral plass, og Stoltenberg forteller åpenhjertig hvordan det er å styre et land.

Her er politisk strid og hardt arbeid, men også varme og latter. Stoltenberg har et skarpt blikk for det komiske i en hektisk statsministerhverdag og legger ikke skjul på egne tabber. Vi møter familien i glede og sorg, og Jens tar et gripende farvel med lillesøster Nini.

«Min historie» er ikke bare Stoltenbergs egen, den er et stykke norgeshistorie.

Bokdetaljer

Forlag Lydbokforl.

Utgivelsesår 2016

Format CD

ISBN13 9788242172723

EAN 9788242172723

Omtalt person Jens Stoltenberg

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 11 10 3 0 0

Bokomtaler

Enkelt språk. Hopper fra det ene til det andre

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Synes det er mye interessant her, likevel blir det til tider alt for detaljert noe som gjør at boka blir litt langtrukken for min del. Det er tydelig at ingen skal bli glemt her, det er endeløse oppramsinger av folk han har jobbet med, en del av dem kjenner vi jo men mange er jo helt ukjente. Jeg hadde forventet meg å bli mer kjent med mennesket Jens Stoltenberg, synes boka starter bra, med for meg den ukjente barndommen sammen med søstrene Camilla og Nini. Boka handler stort om hans politiske karriære, og lite om mennesket Jens Stoltenberg. Som forventet var jo ikke dette en bok med sterke personkarakteristikker av sine politiske motstandere og de han har vært i konflikt med, men som Stoltenberg selv en veldig diplomatisk framstilling av de menneskene han jobbet med. Dette kunne vært en veldig god bok, om den hadde vært redigert ned, men absolutt en bok verdt å lese om man er interessert i politikk, og arbeiderpartiets historie de siste 50 år.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Jeg har ofte sammenlignet politikk med kjærlighet; om man venter med å velge parti eller partner til man er sikker på å ha funnet den perfekte, ender man ofte opp både singel og partiløs.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

"når du avslører at du kunne ha behov for hjelp, fordi du av ulike årsaker har mistet kontroll med rusbruken din, så vær klar. Forbered deg på måneder, år og utallige runder i et enormt maskineri, en labyrint av skjemaer, kontorer og utallige årsverk. Glem ikke at du som rusbruker automatisk regnes som løgnaktig, beregnende og ikke til å stole på. Lykke til!" Sitat fra Nini i kapitlet om Nini

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ledere på alle nivåer i forvaltningen må systematisk arbeide med å styrke sine egne og organisasjonens grunnleggende holdninger og kultur knyttet til risikoerkjennelse, gjennomføringsevne, samhandling, IKT-utnyttelse og resultatorientert lederskap. -Kommisjonen etter 22. juli

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ofte var notatene tekniske og detaljerte. Jeg så på meg selv som en opplyst og kunnskapsrik person, men det var mye i notatene jeg ikke forstod. Har lært at de store og viktige sakene ofte er mer kompliserte og detaljerte enn man tror. Djevelen ligger gjerne i detaljene, og det er lurt å forstå også de tekniske sidene av viktige saker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

bøker jeg har lest i 2016


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Arbeiderpartiet - alle skal ned" av Lars Joakim Skarvøy
 • "Biskopens hemmelighet" av Tomm Kristiansen
 • "Slik jeg ser det nå" av Haakon Lie
 • "Den femte dykkeren" av Hogne Hongset
 • "Ringrosen - jakten på en sannhet" av Lena Roer
 • "Ingen murer er for høye - mitt liv med dop, kriminalitet og politikk" av Trond Henriksen
 • "SV - fra Kings Bay til Kongens bord" av Frank Rossavik
 • "Ild og vrede - på innsiden av Trumps hvite hus" av Michael Wolff
 • "Aftenland" av Therese Bohman
 • "Magdalenafjorden - roman" av Kjartan Fløgstad
 • "De åtte fjellene" av Paolo Cognetti
 • "Due og drone - roman" av Kjartan Fløgstad
Alle bokanbefalinger for dette verket