Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 19 av 19 sitater

Selv rynkene rundt øynene hennes tok hverandre i hendene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den lille rumpa hennes vrikket foran meg hele den lille kroppen hennes med alt sitt dingeldangel og sine stramme bukser. Så mye arbeid, tid og penger so, hun hadde nedlagt i alt sammen, og likevel hadde mannen stukket av. Mens min mann fortsatt var her, selv om jeg gikk i herreklær.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nettopp her er det at underlaget gir etter, og det jeg inntil da har trodd var betong og asfalt, skal vise seg å være våt sandgrunn bestående av milliarder av små korn, hver for seg uten ansvar for den tunge og målrettede bevegelsen som allerede er i gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke glem det intervjuet du leste her om dagen, der en samlivsterapeut ble spurt om hun ville anbefale utroskap som medisin for utkjørte samliv, og hun svarte: Ikke mer enn jeg vil anbefale kreft. Og nå sitter du der med full spredning og håper at cellegiften skal virke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Innlevingsevne, seier ho. Å lese skjønnlitteratur er å leve seg inn. Einige? Folk som ikke les bøker, dei får rett og slett ikke nok trening i å leve seg inn i andre menneske. Resultatet? Dei forstår seg ikkje på folk.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg la hånda over hjertet hennes og kjente at det slo, jeg lurte på om det banket for meg også, i alle fall litt. Når den du elsker sover, har du en sjanse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Han er sikkert tjue år yngre enn meg, men jeg blir ikke lenger overraska når det går opp for meg at godt voksne menn er langt under min egen alder.»

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Me burde kjenne oss like framandgjorde som den norske fisken som må innom Asia på veg til frysedisken vår.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ledere på alle nivåer i forvaltningen må systematisk arbeide med å styrke sine egne og organisasjonens grunnleggende holdninger og kultur knyttet til risikoerkjennelse, gjennomføringsevne, samhandling, IKT-utnyttelse og resultatorientert lederskap. -Kommisjonen etter 22. juli

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ofte var notatene tekniske og detaljerte. Jeg så på meg selv som en opplyst og kunnskapsrik person, men det var mye i notatene jeg ikke forstod. Har lært at de store og viktige sakene ofte er mer kompliserte og detaljerte enn man tror. Djevelen ligger gjerne i detaljene, og det er lurt å forstå også de tekniske sidene av viktige saker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg begynner å fortelle historier og ordene formerer seg og bygger seg på hverandre til jeg har et stort svaiende tårn foran meg som jeg strever for å holde på plass, men munnen min er koblet til et aggregat og har sin egen strøm- og vannforsyning.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har aldri forstått dette med å klemme kroppen sin inntil noen man ikke har tenkt hverken å ligge med eller banke opp, og likevel er jeg med på det, jeg både gir og tar imot slike klemmer, og selv om jeg forsøker å holde upassende tanker unna, blir hodet fylt av alt mulig malplassert, som om jeg mistenker meg selv for å ville slå ned folk eller ligge med dem, selv om jeg naturligvis ikke vil noen av delene, jeg vil bare være i fred.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Går saman med deg i ei lysløype, vi kjem oss rundt sløyfa på to kilometer på to pakker Läkerol.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvor ofte hadde hun ikke, under barnas oppvekst, ironisert over de rike naboene som flottet seg med biler og bygg, men som på foreldremøter viste seg å være oppblåste, fordomsfulle og innskenkede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv gifte menn har lyster. Gifte menn er de værste. De hopper på alt fra foster til varme lik.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva visste de om bedehusmiljøet? Hun hadde faktisk bare gode minner derfra. Forbandt bedehuset med hyggelige opplevelser, basarer, speidern, barnekoret og juletrefester. Som voksen så hun de andre sidene også. Konformiteten. Mangelen på vidsyn og inkludering, og ikke minst dobbeltmoralen hos enkelte. Motsetningen mellom nestekjærlighet og fordømmelsen av annerledestenkende.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Der var en nydelig kjole. Hun var en tiltrekkende kvinne, men om Wilfred hadde lært noe som helst av alt dette, var det ikke å være så impulsiv. Vakre kvinnervi pene kjoler - det var ikke nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det slår meg også av og til at det kanskje ikke finnes et eneste sted i verden hvor jeg ville føle meg hjemme. Jeg kan kanskje håpe at det finnes et menneske jeg kan ta bolig i, men jeg har mine tvill. Jeg har aldri elsket så høyt at jeg kunne finne et hjem i et annet menneske.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Det er jeg som er halt," sa Alma alvorlig. Selv om de hadde skrevet det i annonsen, ville hun gjøre det helt klart. "Vi har alle vårt," sa Einar. "jeg har flass," og så lo alle fire.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudTherese HolmEllen E. MartolKaren RamsvikPerSpelemannMathiasHarald AndersenBeathe SolbergSynnøve H HoelEivind  VaksvikChristofer GabrielsenmarithcLailaReadninggirl30NinaIdaBjørg Elin NærlandSilje HvalstadRolf IngemundsenGrete AastorpIngunn SLilleviTerje MathisenMorten BolstadHelena ETone SundlandTanteMamieIngeborg GAlice NordliFindusHeidi BStine AskeCarine OlsrødTheaSolAnne Berit GrønbechMarit HåverstadSpurvHanneTine Sundal