Fra boller til burritos

kokebok for ungdom

av (forfatter), Liv Gregersen Kongsten (forfatter), Harald Osa (forfatter), Anniken Owren Aarum (forfatter) og Statens ernæringsråd (utgiver).

Universitetsforlaget 1998 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.42 (48 terningkast.)

300 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Basilius Bibliothecarius' eksemplar av Fra boller til burritos - kokebok for ungdom

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

Mat og drikke

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Boken inneholder oppskrifter på vanlige norske retter, som kjøttkaker i brun saus og kokt torsk i skiver. Den inneholder også oppskrifter på mange matretter som har sitt opphav i andre land. Oppskriftene spenner fra hverdagsmat til festmat, og de er enkle å følge. Med ordforklaringer og oppskriftsregister.

Bokdetaljer

Forlag Universitetsforlaget

Utgivelsesår 1998

Format Innbundet

ISBN13 9788200423997

EAN 9788200423997

Språk Bokmål

Sider 160

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

7 18 13 8 2 0

Bokomtaler

Enkle oppskrifter, lett å finne fram, oversiktlig kokebok. Alt i alt, jeg er fornøyd!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvem savner vel ikke KOKT torsk..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Kokebøker jeg bruker nesten hver dag og som er proppfull med gode og hverdagslige oppskrifter :)


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Inspirasjon til en velfyllt og glad mage!

Bruker kokebøkene mest til inpirasjon og glede. Er dog flinkere til å lese de på sengekanten, enn å følge de slavisk på kjøkkenet.. Lager mat litt sånn på gefylen, men for all del: Gode kokebøker er gull verdt i en hektisk (og noget matlei) hverdag!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Den blårutete kokeboken" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Den store barnesangboka" av Astrid Holen
  • "Veien til førerkortet - personbil : lærebok klasse B" av Lena Jeanette Fossheim
  • "Kaptein Sorte Bill og andre kjente Egner-viser" av Thorbjørn Egner
  • "Elevens verden - innføring i pedagogisk psykologi" av Gunn Imsen
  • "Du er for liten, Albert Åberg" av Gunilla Bergström
  • "Den vesle bygda som glømte at det var jul" av Alf Prøysen
  • "Doktor Dyregod" av Hugh Lofting
  • "Da Per var ku" av Thorbjørn Egner
  • "1001 filmer du må se før du dør" av Steven Jay Schneider
  • "Teskjekjerringa" av Alf Prøysen
  • "Den grønne votten" av Alf Prøysen
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver