365 middager på en halv time

Gyldendal fakta 2006 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.50 (2 terningkast.)

31 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder 365 middager som baserer seg på ingredienser som kan kjøpes overalt, og som kan lages på en halv time eller mindre.

Omtale fra forlaget

365 middager basert på råvarer som kan kjøpes over alt. Og det aller beste - som kan lages på en halvtime eller mindre! Hva skal vi ha til middag?Dette spørsmålet stiller vi oss hver dag hele året igjennom. Her kommer hjelpen .; 365 middager basert på råvarer som kan kjøpes over alt. Og det aller beste .; som kan lages på en halvtime eller mindre!Oppskriftene er delt inn i grupper etter råvarer .; fisk, kjøtt, kjøttdeig, kylling osv. .; eller tilberedningsmåte .; wok eller grill. Alle oppskriftene er beregnet for 4 porsjoner og spenner fra de gode, gamle vi alle kjenner, til de nyere med dagens mer populære ingredienser. Alle oppskriftene er gjennomgått av Ingrid Espelid Hovig

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal fakta

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788205358737

EAN 9788205358737

Språk Bokmål

Sider 288

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Kokebøker jeg bruker nesten hver dag og som er proppfull med gode og hverdagslige oppskrifter :)


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Mareritt" av Linda Lovelace
  • "Frisk med lavkarbo - 100 oppskrifter" av Sofie Hexeberg
  • "Alle kan lære å lage mat" av Jamie Oliver
  • "Lyst på livet! - små og store høytidsstunder" av Gøril Wiker
  • "Gullkorn fra pasientjournalen - morsomme sitater fra pasientjournaler og resepter" av Morten P. Oksvold
  • "Stygg - historien om min barndom" av Constance Briscoe
  • "Nabojenter" av Alice Hoffman
  • "En liten bok om fristelser" av Lise Myhre
  • "Teknikker" av Andreas Viestad
  • "Svart arv" av Tamara McKinley
  • "Familiekokeboka" av Ole Martin Alfsen
  • "Norsk mat og kultur - en reise i landet vårt" av Arne Brimi
Alle bokanbefalinger for dette verket