Omtale fra forlaget
Boken inneholder oppskrifter på vanlige norske retter, som kjøttkaker i brun saus og kokt torsk i skiver. Den inneholder også oppskrifter på mange matretter som har sitt opphav i andre land. Oppskriftene spenner fra hverdagsmat til festmat, og de er enkle å følge. Med ordforklaringer og oppskriftsregister.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788200423997
EAN 9788200423997
Språk Bokmål
Sider 160
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Enkle oppskrifter, lett å finne fram, oversiktlig kokebok. Alt i alt, jeg er fornøyd!
Hvem savner vel ikke KOKT torsk..
Kokebøker jeg bruker nesten hver dag og som er proppfull med gode og hverdagslige oppskrifter :)
Inspirasjon til en velfyllt og glad mage!
Bruker kokebøkene mest til inpirasjon og glede. Er dog flinkere til å lese de på sengekanten, enn å følge de slavisk på kjøkkenet.. Lager mat litt sånn på gefylen, men for all del: Gode kokebøker er gull verdt i en hektisk (og noget matlei) hverdag!