Grønt

og skjønt fra Moder jord til kjøkkenbenk og dekket bord

av (forfatter) og Camilla Jensen (illustratør).

Gyldendal 2013 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (2 terningkast.)

11 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

GRØNT er boken for alle som har lyst på mer grønn inspirasjon på kjøkkenet.

Dette er en innholdsrik og nyskapende vegetarisk kokebok, også for dem som ikke er vegetarianere, men for alle som har lyst på mer grønt på tallerkenen. Med utgangspunkt i både sin egen og andres kjøkkenhager, skaper Camilla Jensen fargerik, velsmakende og fristende mat. Sunn mat skal smake godt, og være enkel å lage. Boken viser deg hvor lett det er å spise mer grønt, enten du velger et helt vegetarisk kosthold, eller bruker det som tilbehør til fugl, kjøtt eller fisk.Boken bugner av sesongenes beste råvarer, salater, proteinbomber, geniale sauser og alternativ helgekos. Her finner du supersunn og enkel hverdagsmat, og imponerende festmenyer, alt med fokus på det grønne.
Dette er Camilla Jensens tredje kokebok. Hun gjorde stor suksess med boken Bønner og linser, og fulgte senere opp med Frokost.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2013

Format Innbundet

ISBN13 9788281881341

EAN 9788281881341

Språk Bokmål

Sider 233

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Har vært skapveggis i noen år, og elsker det. Kjenner at kjøtt byr meg mer og mer imot, og i et perfekt drømmeland hadde jeg bytta bort biffen mot linser og bønner i alle måltider!

Her har jeg samlet noen av vegetarkokebøkene som har gitt inspirasjon.

Men er åpen for tips.Er du en veggisspire eller er en fullvokst grønnsak, så rop ut om gode bøker, da vel! Jo flere gode veggisbøker, jo bedre!* Tjohei!!


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Inspirasjon til en velfyllt og glad mage!

Bruker kokebøkene mest til inpirasjon og glede. Er dog flinkere til å lese de på sengekanten, enn å følge de slavisk på kjøkkenet.. Lager mat litt sånn på gefylen, men for all del: Gode kokebøker er gull verdt i en hektisk (og noget matlei) hverdag!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har laget en samling av kokebøker skrevet av norske matbloggere! Om du vet om noen som mangler, kan du tipse om de her! Kokebøkene spenner fra oppskrifter på juice til gjærbakst, søndagsmat og kreative matpakker.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Bønner og linser - en kokebok med italienske klovner og indiske møll" av Camilla Jensen
  • "Mitt liv var draum - ein biografi om Olav H. Hauge" av Knut Olav Åmås
  • "Skrifter i samling. Bd. 5 - fred" av Arne Garborg
  • "Samlede dikt" av Inger Hagerup
  • "Bukkene Bruse på badeland" av Bjørn F. Rørvik
  • "Sjarmen med tarmen - om et av kroppens mest undervurderte organer" av Giulia Enders
  • "Trolldomsfjellet" av Thomas Mann
  • "Få meg på, for faen - roman" av Olaug Nilssen
  • "Oscar Wildes heis - noveller" av Lars Saabye Christensen
  • "Så rart - samlede barnevers fra Så rart, Lille Persille, Den sommeren" av Inger Hagerup
  • "Stalins kyr" av Sofi Oksanen
  • "En tid for alt" av Karl Ove Knausgård
Alle bokanbefalinger for dette verket