Har vært skapveggis i noen år, og elsker det. Kjenner at kjøtt byr meg mer og mer imot, og i et perfekt drømmeland hadde jeg bytta bort biffen mot linser og bønner i alle måltider!

Her har jeg samlet noen av vegetarkokebøkene som har gitt inspirasjon.

Men er åpen for tips.Er du en veggisspire eller er en fullvokst grønnsak, så rop ut om gode bøker, da vel! Jo flere gode veggisbøker, jo bedre!* Tjohei!!


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hm, har ingen av desse. Mi favorittbok har blitt "grønn mat" av Hugh Fearnley-Whittingstall. Den fokuserer på grønnsaker utan å kalle seg vegetarisk (den er vegtarisk altså). Har laga masse av oppskriftene, søtpotetgrateng med peanøttsmør - NAM!!
Ellers er Rose Elliot's Vegetarian Kitchen ein klassiker, men den er nok vanskeleg å få tak i. For nybegynnerveggiser, eller folk som syns det er vanskeleg å få aksept frå andre ("kva meiner du middag utan kjøt?") er Kjøttfrie dager av Yngver Ekern og Hege Ulstein eit veldig bra kjøp.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for svar! Skal sjekke ut disse. :) Lånte kjøttfrie dager på biblioteket, og den var ok. Har bladd litt grundigere i alle bøkene ovenfor og ikke alle er rene vegetarbøker, men inspirerer til å spise mer grønt! Skal justere listen litt når jeg blir mer bevandret. Har kun vært en veggis i 2 mnd nå, så er foreløpig ganske grønn.. Eller noe i den dur!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda Nyrud